Bespaar tot 50% op bereiding warm tapwater met douche-wtw''s

9 maart 2023

Bespaar tot 50% op bereiding warm tapwater met douche-wtw''s

Het doucheputje.. Eén van de grootste én onbekende energielekken in huis. Door warmteterugwinning uit douchewater bespaar je tot 50% op de bereiding van warm tapwater. Dat met een relatief eenvoudige én betaalbare oplossing!

 

Voordelen douche-wtw's 

Naast de hoge energiebesparing, biedt een douche-wtw ook onderstaande voordelen. Wil je hierover meer lezen? Lees dan onze uitgebreide blog.

  • Langere levensduur warmtepomp door minder pendelgedrag
  • Meer tapwatercomfort met zelfde boiler óf je kunt toe met kleinere boiler
  • Hoger rendement warmtepomp
  • Minder CO²-uitstoot
  • Energienet minder belast
  • Zeer interessant voor de BENG

 

Over Technea

Bijna 25 jaar geleden begonnen wij als één van de allereerste in Nederland in duurzame woningtechniek. Op een moment dat het begrip ‘duurzaamheid’ nog maar amper uitgevonden was. Juist daardoor hebben wij als groothandel ontzettend veel kennis op het gebied van toekomstbestendige woninginstallaties. 

Wij helpen jou als installateur om met een breed en compleet productassortiment de beste duurzame installaties voor woningen te vinden, te installeren en in te regelen. Op gebied van warmteterugwinning uit douchewater hebben we sinds 2004 ervaring én hebben oplossingen voor iedere situaties: douchepijp-wtw’s, douchegoot-wtw’s en wtw’s voor grootverbruik. 

Dit artikel is 9 maart 2023 geplaatst door: Technea