De nieuwe generatie vloerverwarming

10 september 2021

De nieuwe generatie vloerverwarming

Een professionele en snelle installatie door innovatie

Vloerverwarming in een nieuw jasje
Van oudsher kennen we allemaal de traditionele vloerverwarming die zich kenmerkt door de woorden dik en traag. En de installatie van deze dikke en trage systemen is vaak niet tijdsefficiënt toch? Zeker niet als er nog een dekvloer overheen moet. Dit moet beter, sneller en efficiënter kunnen. Uit deze innovatieve gedachten zijn de SpeeTile en SpeeTherm vloerverwarmingssystemen ontstaan. De nieuwe generatie verwarmingssystemen die een efficiënte installatie met een toekomstbestendig oogpunt combineert.

Het SpeeTile natbouw systeem
Het SpeeTile systeem van WARP Systems bezit eigenschappen die zowel voordelen voor de eindgebruiker als voor jou als installateur biedt. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg/m² inclusief egalisatiemortel. Door de lage opbouwhoogte is deze in veel situaties geschikt en het lichte gewicht maakt dat de installatie eenvoudiger is. Verder is het unieke klik-breek-schuif systeem een professionele innovatie, waardoor vooraf meten en terplekken snijden nooit meer nodig is. Hierbij is het SpeeTile systeem ook geschikt voor wanden en plafonds. Handig voor de eindgebruiker: het SpeeTile systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

Het SpeeTherm droogbouw systeem.
Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slecht 3kg/m² is het systeem niet alleen eenvoudig te installeren, maar biedt ook mogelijkheden voor houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm lamellen voor de warmtespreiding en SpeeTube verwarmingsbuis. Het systeem bespaard aangesloten op zowel een CV-ketel als warmtepomp energie en reageert actief en snel op warmtevraag.

SpeeTools
Innovatie zit bij WARP Systems in ons groene bloed. Dit zie je niet alleen terug in onze systemen, maar ook in onze tools oftewel SpeeTools die het installatiewerk professioneel en eenvoudiger maken. Zo leveren wij bijvoorbeeld handige bochten en geleidingsblokjes mee die zorgen voor een strak en onzichtbaar eindresultaat. Verder leveren wij ook standaard PushFit koppeling die de SpeeTube 10mm verwarmingsbuis niet beknellen, maar waterdicht omsluiten.

Montage instructievideo’s
Benieuwd naar de toekomstbestendige voordelen van onze WARP systemen en de installatie voordelen? Bekijk onze website, de montage handleidingen of onze handige en korte montage instructievideo’s op YouTube.

Dit artikel is 10 september 2021 geplaatst door: WARP Systems

 

Bedrijvenregister

Agenda

Training: Werken met brandbare koudemiddelen

28 oktober 2021
16:00 - 20:00
Ede

NVKL

Lees verder

Event: Kennisevent voor woningcorporaties! Warmtelevering: aansluiten, uitbesteden of zelf doen?

Logo Stichting Warmtenetwerk
2 november 2021
10.30 - 13.00 uur
Online of fysiek in Amsterdam

Stichting Warmtenetwerk

Lees verder

Event: Huis en Energie

Logo Huis & Energie
12 november 2021 - 14 november 2021
09:00 - 17:00
Expo Haarlemmermeer

Huis & Energie

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu