De nieuwste generatie watergedragen vloerverwarming

31 augustus 2021

De nieuwste generatie watergedragen vloerverwarming

Een minimale opbouwhoogte van 15mm inclusief afwerking

Vloerverwarming in een nieuw jasje
Iedereen kent traditionele vloerverwarming met de eigenschappen dik, traag en zwaar. En de installatie en droogtijden van deze dikke en trage systemen kost veel tijd toch? Zeker als er nog een dekvloer overheen moet. Dit moet beter, sneller en efficiënter kunnen. Uit deze innovatieve gedachten zijn de SpeeTile en SpeeTherm vloerverwarmingssystemen ontstaan. De nieuwste generatie toekomstbestendige, dunne, snelle en lichte verwarmingssystemen.

Het SpeeTile natbouw systeem
Het SpeeTile systeem van WARP Systems biedt voordelen voor de eindgebruiker en voor jou als installateur. Zo heeft het watergedragen systeem een minimale opbouwhoogte van 15mm met een gewicht van 30kg per m² inclusief onze SpeeTop egalisatiemortel. Dit lost het probleem op voor je klant die weinig opbouwhoogte en vloerbelasting ter beschikking heeft. Verder is het slimme en gepatenteerde klik-breek-schuif systeem een innovatie, waardoor het systeem altijd past, dus nooit meer meten en snijden en geen afval. Ook is het SpeeTile systeem geschikt voor wanden en plafonds. Voordelen voor de eindgebruiker: het laagtemperatuur watergedragen systeem is energiezuinig, toekomstbestendig (ook geschikt voor warmtepomptechniek) en reageert actief en snel op warmtevraag. Daarnaast kan het ook over bestaande vloeren worden aangebracht, ideaal in de renovatie.

Het SpeeTherm droogbouw systeem
Het SpeeTherm systeem van WARP Systems combineert een minimale opbouwhoogte van 15mm met isolatie, lichtgewicht en snelheid. Door het gewicht van slechts 3kg per m² is het systeem eenvoudig te installeren en is het zeer geschikt voor o.a. houten ondervloeren. Zelfs als deze niet stabiel maar wel vlak zijn. Het SpeeTherm systeem bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en gecertificeerde SpeeTube verwarmingsbuis. Het SpeeTherm systeem biedt voor je klant dezelfde voordelen als het SpeeTile systeem.

Dit artikel is 31 augustus 2021 geplaatst door: WARP Systems

 

Bedrijvenregister

Agenda

Training: Werken met brandbare koudemiddelen

28 oktober 2021
16:00 - 20:00
Ede

NVKL

Lees verder

Event: Kennisevent voor woningcorporaties! Warmtelevering: aansluiten, uitbesteden of zelf doen?

Logo Stichting Warmtenetwerk
2 november 2021
10.30 - 13.00 uur
Online of fysiek in Amsterdam

Stichting Warmtenetwerk

Lees verder

Event: Huis en Energie

Logo Huis & Energie
12 november 2021 - 14 november 2021
09:00 - 17:00
Expo Haarlemmermeer

Huis & Energie

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu