ebm-papst Benelux krijgt nieuwe directeur

22 juli 2022

ebm-papst Benelux krijgt nieuwe directeur

Na 22 jaar als directeur van ventilatoren- en motorenproducent ebm-papst Benelux gaat Ad van Nistelrooij per 1 augustus 2022 op de achtergrond verder om per november van zijn pensioen te gaan genieten . Koen van Nistelrooij neemt na drie jaar als directeur van ebm-papst Middle East de functie het stokje als directeur ebm-papst Benelux overnemen.

Ad van Nistelrooij heeft gedurende zijn 37 jaar bij ebm-papst verschillende verantwoordelijke functies bekleed, meest recent als directeur. Hij heeft een beslissende rol gespeeld in de positieve ontwikkeling van het bedrijf. De vestiging in Beek en Donk is strategisch gepositioneerd om zijn succesvolle en duurzame toekomst te verzekeren. Onder zijn leiding transformeerde hij ebm-papst Nederland en Vibo Belgium tot de organisatie ebm-papst Benelux B.V. Binnen deze organisatie werken nu product managers die de klanten kunnen ondersteunen bij ontwikkeling en de keuze voor de juiste ventilator resp. motor.

Ad van Nistelrooij: “Ik heb bijna mijn hele carrière bij ebm-papst doorgebracht. Het bedrijf nu verlaten is op zijn zachtst gezegd niet gemakkelijk. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan de klanten, toeleveranciers en alle medewerkers voor wat altijd echt teamwork is geweest. Zoals aangegeven; het bedrijf is strategisch buitengewoon goed gepositioneerd en ik zal tot mijn allerlaatste werkdag, met volledige passie, alles geven."

Koen van Nistelrooij: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging als directeur waarbij ik, samen met het gehele team, de ingeslagen weg zal voortzetten. Mede dankzij het huidige productportfolio, de toekomstplannen van de ebm-papst Group, het actieve klantenbestand en het enthousiasme van het huidige team ben ik ervan overtuigd dat wij ook de komende jaren een toegevoegde waarde zullen zijn voor onze partners!

Dit artikel is 22 juli 2022 geplaatst door: ebm-papst Benelux

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Uptempo! Lunchwebinar Innovatieve warmtenetten haalbaarder en betaalbaarder

5 december 2022
Online

Topsector Energie

Lees verder

Event: Kom naar het Warmte Congrestival op 8 december!

Logo Stichting Warmtenetwerk
8 december 2022
Van 09.00 tot 18.00 uur
Hart van Holland,

Stichting Warmtenetwerk

Lees verder

Event: Kick-off event: Human Capital Agenda Energietransitie

9 december 2022
De Zalen van Zeven

Topsector Energie

Lees verder

Webinar: Webinar Warmte in Wijken: Inspirerende innovaties & trends voor warmtenetten

12 december 2022
15:00-16:30
Online

Topsector Energie

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu