ebm-papst Benelux krijgt nieuwe directeur

22 juli 2022

ebm-papst Benelux krijgt nieuwe directeur

Na 22 jaar als directeur van ventilatoren- en motorenproducent ebm-papst Benelux gaat Ad van Nistelrooij per 1 augustus 2022 op de achtergrond verder om per november van zijn pensioen te gaan genieten . Koen van Nistelrooij neemt na drie jaar als directeur van ebm-papst Middle East de functie het stokje als directeur ebm-papst Benelux overnemen.

Ad van Nistelrooij heeft gedurende zijn 37 jaar bij ebm-papst verschillende verantwoordelijke functies bekleed, meest recent als directeur. Hij heeft een beslissende rol gespeeld in de positieve ontwikkeling van het bedrijf. De vestiging in Beek en Donk is strategisch gepositioneerd om zijn succesvolle en duurzame toekomst te verzekeren. Onder zijn leiding transformeerde hij ebm-papst Nederland en Vibo Belgium tot de organisatie ebm-papst Benelux B.V. Binnen deze organisatie werken nu product managers die de klanten kunnen ondersteunen bij ontwikkeling en de keuze voor de juiste ventilator resp. motor.

Ad van Nistelrooij: “Ik heb bijna mijn hele carrière bij ebm-papst doorgebracht. Het bedrijf nu verlaten is op zijn zachtst gezegd niet gemakkelijk. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan de klanten, toeleveranciers en alle medewerkers voor wat altijd echt teamwork is geweest. Zoals aangegeven; het bedrijf is strategisch buitengewoon goed gepositioneerd en ik zal tot mijn allerlaatste werkdag, met volledige passie, alles geven."

Koen van Nistelrooij: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging als directeur waarbij ik, samen met het gehele team, de ingeslagen weg zal voortzetten. Mede dankzij het huidige productportfolio, de toekomstplannen van de ebm-papst Group, het actieve klantenbestand en het enthousiasme van het huidige team ben ik ervan overtuigd dat wij ook de komende jaren een toegevoegde waarde zullen zijn voor onze partners!

Dit artikel is 22 juli 2022 geplaatst door: ebm-papst Benelux

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag!

17 september 2022
10:00 - 17:30

NVDE

Lees verder

Event: Open Energiedag

17 september 2022
09:00 - 17:00
Verschillende locaties

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NWEA (windenergie), Holland Solar (zonne-energie), EnergieSamen (energiecoöperaties), Vereniging Warmtepompen en Branchevereniging Bodemenergie.

Lees verder

Webinar: ‘Gasloos met Bodemenergie in de bestaande bouw! Maar hoe dan?

21 september 2022
13:00 - 15:30
online

Gebruikersplatform Bodemenergie

Lees verder

Event: Energeia Energy Tour

26 september 2022
10:00 - 17:00
Beeld en Geluid

Energeia

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu