Panasonic''s nieuwste YKEA-airconditioners voor serverruimtes

17 augustus 2022

Panasonic''s nieuwste YKEA-airconditioners voor serverruimtes

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn nieuwste reeks YKEA-airconditioners geïntroduceerd. Deze zijn speciaal ontworpen om betrouwbare koeling binnen serverruimtes te bieden. De binnen- en buitenunits zijn verkrijgbaar in vijf vermogens variërend van 2,5 kW – 7,1 kW en bieden nu een uitstekende energie-efficiëntie tot A+++ SEER.

Het YKEA-assortiment van Panasonic is ontwikkeld om serverruimtes op de optimale temperatuur te houden. Het houdt de ruimtes het hele jaar door 24/7 op temperatuur om een soepele werking van IT-systemen te garanderen en waardevolle data te beschermen. Het zorgt voor een stabiele koeling, zelfs bij een buitentemperatuur tot -25°C.

Redundante uitvoering
De systemen worden geleverd met Duty Rotation Mode waarmee twee binnenunits afwisselend, met regelmatige tussenpozen, kunnen werken om de ruimtetemperatuur gelijk te houden. Als een van de units uitvalt, ondersteunt de andere unit een stabiele werking van het systeem. Deze redundante uitvoering zorgt ervoor dat er voldoende tijd is om de unit te repareren zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de serverruimte. Dat maakt het een zeer betrouwbare oplossing.

Eenvoudige bediening
Het nieuwste systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Met een stijlvol ontwerp biedt het grote LCD-scherm gedetailleerde informatie in een simpel formaat en zorgt het voor een eenvoudige bediening met snelle menutoegang en afgebeelde weergave. Met eenvoud in het achterhoofd zorgt de structuur van de YKEA-oplossingen voor makkelijke installatie en onderhoud.

Bovendien heeft de oplossing ingebouwde Wi-Fi voor slimme bediening. Dat maakt directe connectiviteit en het op afstand bewaken van het energieverbruik mogelijk evenals het ontvangen van waarschuwingsmeldingen op een smartphone.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 17 augustus 2022 geplaatst door: Panasonic

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Energeia Energy Tour

26 september 2022
10:00 - 17:00
Beeld en Geluid

Energeia

Lees verder

Webinar: Webinar - Aardgasvrij maken van wijken en gebouwen

28 september 2022
19:30 - 21:00

RES

Lees verder

Event: Workshop over toepassing Bodemenergie op NS Station Eindhoven

29 september 2022
13:00 - 17:30
NS Station Eindhoven

Gebruikersplatform Bodemenergie

Lees verder

Training: Cursus Warmtenetten in 2 dagen

11 oktober 2022
09:00 - 16:30
Woerden

TVVL

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu