Duurzaam Verwarmd verplaatst naar april 2022

17.01.2022 Redactie

Duurzaam Verwarmd verplaatst naar april 2022

De gecombineerde vakbeurs Duurzaam Verwarmd / Solar Solutions International vindt dit jaar plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 april 2022, in de gebruikelijke locatie Expo Haarlemmermeer.

De inschatting van de organisatie is dat de Nederlandse lockdown binnenkort afloopt, waardoor het mogelijk wordt om de vakbeurs te organiseren in april.

Over Duurzaam Verwarmd
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Duurzaam Verwarmd is dit jaar 25 procent groter dan voorheen en brengt zo nog meer exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector met elkaar in contact. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.