Gezocht: Kandidaten voor toffe rubrieken

06.05.2021 Joyce Beuken

Gezocht: Kandidaten voor toffe rubrieken

Op Warmte365 schrijven we naast informatieve en actuele stukken ook een luchtiger artikel waarin we bedrijven en personen van een andere kant laten zien. Hieronder vind je een overzicht van de rubrieken die we hebben. Ben of ken jij een goede kandidaat? Stuur ons een mailtje!

Geit in de tuin: Voor deze rubriek interviewen we werknemers uit de sector over een bijzondere hobby of passie die zij naast hun alledaagse werkzaamheden beoefenen. Lees hier een voorbeeld van een medewerker uit de duurzame verwarmingssector met een interessante bezigheid naast de alledaagse werkzaamheden.

Powervrouw: In deze rubriek zetten we vrouwen uit de sector in het zonnetje. In een interview vertellen ze over hun loopbaan en interesses. Het is een van onze best gelezen rubrieken op de website. Hier vind je een voorbeeld van deze gewaardeerde rubriek.

Nieuw in de sector: Voor deze rubriek zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers in de solarbranche. Zij vertellen kort over hun studie, loopbaan en hun nieuwe baan. Hier is een voorbeeld te lezen van de rubriek.

Vreemde eend in de bijt: Heeft u een collega rondlopen die hiervoor in een hele andere branche gewerkt heeft? Iemand die keukens verkocht, sauna’s installeerde of een restaurant had? We zijn op zoek naar medewerkers die voorheen een hele andere tak van sport beoefenden. We spreken ze graag over de verschillen tussen hun oude en nieuwe werkzaamheden, en welke lessen uit hun vorige baan nu goed van pas komen! Lees in dit voorbeeld over de bijzondere loopbaan van Imred de Jong van Huawei.

Pionier: Voor deze rubriek brengen we pioniers voor het voetlicht. Mensen in de warmtesector die belangrijk werk deden en doen waarop anderen kunnen voortbouwen. Die er als een van de eerste 'bij waren'. Ken je zo iemand? Wij schrijven er graag over.

De Thuisklusser: In deze rubriek komen fanatiekelingen die hun woning hebben verduurzaamd aan het woord. Dit hoeven niet perse mensen te zijn die heel diep in de materie zitten, maar het mogen ook fanatieke hobbyklussers zijn met een neus voor duurzaamheid. Hier vind je een voorbeeld van een thuisklusser.

Dagboek: Heb jij wel eens bizarre dingen meegemaakt op de werkplaats? Werd je verteld dat je waterpas moest worden bijgevuld omdat er een belletje in zat? Of moest je op controle bij een ontzettend smerig café? Op Solar365 doen installateurs (anoniem) hun verhaal over genante en bizarre situaties die ze tijdens het installeren hebben meegemaakt.

Rubrieken scoren heel goed op onze website en zijn dus een leuke en informele manier om publiciteit te vergaren. Een rubriek als powervrouw wordt vaak ruim 7.500 keer bekeken! Deelname is dan ook een uitstekende aangelegenheid om zowel de geïnterviewde als het bedrijf in het zonnetje te zetten.

Wil jij graag deelnemen? Stuur ons een mailtje!