Volg Warmte365 op LinkedIn en WIN!

20.04.2021 Joyce Beuken

Volg Warmte365 op LinkedIn en WIN!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de duurzame warmtesector? Volg Warmte365 op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche.

Op Warmte365 vind je actuele informatie over warmtenetten, de regionale energie strategieën warmtepompen en nieuwbouwprojecten, maar leer je ook alles over vernieuwende technieken als geothermie en aquathermie.

Naast nieuws publiceren wij ook interviews met experts en leveranciers, productinnovaties en interessante human interest-stukken over medewerkers en consumenten. Wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt binnen de sector! Wil je écht niets missen? Volg ons op LinkedIn zodat je dagelijks al het nieuws op je tijdlijn krijgt.  Liever op de mail? Hier kun je je abonneren op de nieuwsbrief die iedere week op woensdag verstuurd wordt.

Winactie

Omdat de zomer voor de deur staat vond het team het tijd voor een winactie. Onder al onze LinkedIn-volgers verloten we deze maand een set gepersonaliseerde koksmessen. Wil jij kansmaken? Zorgt dat je ons voor mei 2021 volgt op LinkedIn.

Begin mei wordt de winnaar middels een loting getrokken.