Wat gaan we zien op Duurzaam Verwarmd?

16.09.2021 Joyce Beuken

Wat gaan we zien op Duurzaam Verwarmd?

Op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd verzamelen ruim 250 exposanten zich in de Expo Haarlemmermeer om hun nieuwste innovaties en bevindingen wereldkundig te maken. Maar hoe gaan ze dat doen? We vroegen enkele exposanten om een voorproefje van wat ze ons straks zullen laten zien.

Wie: Stulz
Waar: Stand S6.1

Stulz brengt eigen merk S-Klimat voor het voetlicht op hun stand op Duurzaam Verwarmd. “Het brede scala aan mogelijkheden maakt de module zo interessant voor installateurs. De modules zijn voor iedere situatie toepasbaar”, vertelt Sebastiaan Brouwer, marketing manager bij Stulz. Hun andere paradepaardje, een luchtbehandelingskast die gecombineerd is met een warmtepomp, kan helaas geen acte de presence geven op de beurs. “De kleinste versie daarvan is drie meter breed en anderhalve meter hoog, dus dat gaat helaas niet helemaal passen”, lacht Brouwer.

Zeker voor installateurs in de stand van Stulz een interessante stop. “Onze systemen zijn er op gericht om installateurs te ontlasten. Nieuwe warmtealternatieven zijn vooralsnog altijd aan de complexe kant. Wij besteden aandacht aan het vereenvoudigen hiervan.”

Wie: Speedcomfort
Waar: Stand N3

Wie de stand van Speedcomfort een bezoekje brengt, kan dezelfde avond al genieten van meer comfort in huis.  De slimme radiatorventilator is namelijk op hun beursstand verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Met de module worden gas en energie bespaard doordat opgewekte warmte sneller en slimmer verspreid worden door de ruimte. Vooral in combinatie met een warmtepomp is het systeem heel populair”, vertelt CEO Pieter van der Ploeg. De jaarlijkse traditie van een speciale beursaanbieding wordt trots doorgezet.

Wie: Warmte365
Waar: Stand G10

Ook Warmte365 is van de partij op de beurs! Onze journalisten zijn alle dagen hard aan het werk om toffe verhalen te verzamelen voor op de websites. Iedereen is van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze stand, waar de koffie warm staat en de borrel koud.

Tickets en meer informatie over Duurzaam Verwarmd vind je op de website. Heeft jouw bedrijf toffe plannen voor de beurs die je voor een artikel toe zou willen lichten? Stuur een mail naar joyce@warmte365.nl.