Winactie voor verduurzamers

16.12.2021 Simone Tresoor

Winactie voor verduurzamers

Ben jij iemand die regelmatig bezig is de wereld een beetje groener te maken? Ligt je dak vol zonnepanelen? Heb je net een warmtepomp aangeschaft? Staat je kachel laag en heb je een dikke trui aan? Of ruim je buiten altijd op wat een ander laat liggen? Dan is deze winactie voor jou!

Want al weten we dat jij dat doet om de planeet en de toekomstige generaties te helpen, je mag best een keer een schouderklopje hebben. Maar nu is het ook mogelijk om te laten zien wat jíj doet tegen klimaatverandering én een leuke prijs te winnen. Samen met shorttrackster Yara van Kerkhof lanceert TONZON tot en met 19 december een grote winactie.

De eerste prijs is een volledige warmtecheck, uitgevoerd door één van de isolatie-experts van TONZON. De tweede prijs is een cv-optimalisatiepakket. Allebei de winnaars krijgen ook een gesigneerd shirtje van Van Kerkhof.

Hoe kan je meedoen?

Stap 1. Maak een foto of video met wat jij doet tegen klimaatverandering. Dat kan zijn van isolatie thuis tot buiten plastic opruimen, zonnepanelen en elektrisch rijden. Alles is goed! Wees creatief.

Stap 2. Plaats de foto of video in je Instagramstory met #duurzamermettonzon en tag @Yaravkerkhof en @tonzon.nl in je story.

Na twee weken worden de winnaars met de leukste story’s bekend gemaakt.

Heel veel succes!