Panasonic nanoe™-technologie zorgt al 20 jaar voor schonere lucht

16.05.2024

In de gezondheidsbewuste wereld van vandaag maken we ons steeds meer zorgen over de manier waarop we sporten, wat we in ons lichaam stoppen en vooral de lucht die we inademen.

Verbeter installaties met SpiroExpand expansievaten èn automaten!

13.05.2024

Expansievaten zijn een onmisbare veiligheidsvoorziening voor alle installaties waarin water als overdrachtsmedium wordt gebruikt om de aanwezige verwarming- en/of koelenergie over te dragen.

Panasonic breidt distributeursnetwerk uit en stelt Horos Klimaattechniek aan als nieuwe distributeur hydronics- en rooftop-productreeksen

10.04.2024

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft Horos Klimaattechniek aangesteld als nieuwe distributeur van de hydronics- en rooftop-productreeksen van Panasonic voor de utiliteit en industrie in Nederland.

Energieverspilling door gebruikers van convectoren? Niet met de Dimplex PLXE-NC!

08.04.2024

Een ergernis voor gebouwbeheerders en verhuurders; de verwarming die op tropische temperaturen wordt ingesteld door gebruikers die niet de rekening hoeven te betalen.

Bent u een warmtepompinstallateur en wilt u uw expertise verder ontwikkelen? Thuis Stroom biedt samen met partners uit China een training aan die uiteraard gericht is op onze warmtepompen! ⚡

14.03.2024

Speciaal voor onze toonaangevende partners bieden wij samen met de warmepompproducenten op wereldniveau een gratis trainingsdag aan voor de Thuis Stroom warmtepompinstallateurs.

Wij worden Sollit, jouw solide partner voor groei

13.03.2024

We zijn verheugd bekend te maken dat we onze bedrijfsnaam gaan veranderen.   2Solar software, een naam die synoniem staat voor het toonaangevende alles-in-één softwareplatform voor zonne-energie in de Benelux, begint aan een nieuw hoofdstuk.

Decentrale WTW: Ideaal voor Renovatieprojecten

11.03.2024

Bij renovatieprojecten komt vaak een scala aan uitdagingen kijken, waaronder ventilatie en verwarming zonder ingrijpende verbouwingen. Vaak is het aanleggen van luchtkanalen niet mogelijk of simpelweg te duur.

Kwaliteitsverklaringen Panasonic Aquarea L-serie met natuurlijk koudemiddel opgenomen in BCRG-database

28.02.2024

Het onafhankelijke College van BCRG heeft de kwaliteitsverklaringen van de Panasonic Aquarea L-serie Bi-Bloc en All-in-One lucht-water warmtepompen met het natuurlijke koudemiddel R290 opgenomen in de database.

Panasonic R290 Aquarea M-serie: de toekomst van lucht-water warmtepompen

22.02.2024

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert de nieuwste generatie Aquarea lucht-water warmtepompen met de nieuwe M-serie. Dankzij het nieuwe, modulaire concept maakt de M-serie meer toepassingskeuzes mogelijk met verschillende binnenunits, in All-in-One- en Bi-Bloc-varianten, evenals de optie voor een volledige control box of remote-only-basisfunctionaliteit.

Smartgrid met warmteopslag

13.02.2024

https://www.linkedin.com/pulse/smart-grid-met-warmteopslag-van-hocosto-brengt-flexibiliteit-het-ifn9e/

Slimme Synergie: Zonnepanelen en Warmtepompboilers

06.02.2024

In een wereld van duurzame energie is de combinatie van zonnepanelen en warmtepompboilers een veelbelovende synergie. Boilers dragen bij aan het ontlasten van het energienet door opgewekte stroom om te zetten in warm tapwater.

Alius breidt assortiment uit met Greeniuz infrarood warmtepanelen

06.02.2024

Vanaf nu verkrijgbaar bij Alius, de infrarood warmtepanelen van Greeniuz. De keuze om de infraroodpanelen in het assortiment op te nemen komt voort uit de gedeelde visie van beide bedrijven om energie-efficiënte en duurzame oplossingen te bieden die bijdragen aan de energietransitie.

Triple Solar breidt uit naar Duitsland met e-homes aanbieder

30.01.2024

Triple Solar, de Nederlandse scale-up in duurzame energieoplossingen en producent van de bekende PVT-warmtepomp en -panelen, heeft haar krachten gebundeld met een Duitse aanbieder van E-homes.

Nu verkrijgbaar: Panasonic R290 lucht-water warmtepompen in capaciteiten van 50 kW tot 80 kW

24.01.2024

De ECOi-W AQUA-G BLUE lucht-water warmtepompen van Panasonic Heating & Cooling Solutions zijn nu ook beschikbaar in Europa. Deze innovatieve warmtepompen zijn ontworpen om te voldoen aan de steeds groeiende eisen van grootschalige commerciële, industriële en residentiële toepassingen met meerdere woningen.

Vier 100 jaar STIEBEL ELTRON op de VSK 2024!

22.01.2024

Vier 100 jaar innovatie met STIEBEL ELTRON op de VSK-beurs! Al een eeuw, sinds 1924, zet STIEBEL ELTRON zich in voor duurzame, energie-efficiënte oplossingen in verwarming, ventilatie en warm water.

Immergas Magis M Monoblock verkrijgbaar in 4 - 30kW! Stil en sterk!!

18.01.2024

Sinds 2023 bied Immergas naast de Magis Combo (hybride) en Magis Pro (All-electric) ook de Magis M (monoblock) warmtepompen. De “Magis M” serie wordt geleverd met een vermogen vanaf 4 t/m 30kW.

Compact, elegant en eenvoudig te plaatsen De Magis Hercules Pro Mini

17.01.2024

In juni 2023 heeft Immergas de Magis Hercules Pro mini geïntroduceerd. Deze All-electric warmtepomp is in een combinatie met een 180 liter sanitair warm water boiler en een 25 liter buffervat in een fraaie kast geplaatst welke  door zijn compacte afmetingen uitstekend te plaatsen is in en (bij)keuken of garage.

Panasonic lanceert AC Select: de ultieme online selectietool

13.12.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft AC Select gelanceerd, een nieuwe online selectietool die is ontworpen om het proces van het kiezen en configureren van systemen uit het brede assortiment lucht- en watergekoelde chillers en warmtepompen, ventilatorconvectoren, water-water warmtepompen en rooftops te stroomlijnen.

123»  van 7
Bedrijfsnieuws