Panasonic ontvangt BCRG-gelijkwaardigheidsverklaring voor VRF-systeem ECOi EX

22.11.2023

Het onafhankelijke College van BCRG heeft de gelijkwaardigheidsverklaring voor de Panasonic ECOi EX buiten- en binnenunits goedgekeurd. Hiermee bevestigt het dat de genoemde energieprestatie in de gelijkwaardigheidsverklaring van de ECOi EX conform NTA 8800:2022 is.

Duurzame warmtepompoplossingen van een wereldspeler

21.11.2023

Als officieel importeur voor Nederland van Gree vertegenwoordigt Kusters Technische Handelsonderneming al zo'n 30 jaar 's werelds grootste producent van airconditioners.

SpeedComfort nu verkrijgbaar met thermostaat schakelaar voor warmtepomp!

21.11.2023

SpeedComfort is nu verkrijgbaar met een thermostaat schakelaar die speciaal is ontworpen voor huishoudens met een warmtepomp. Het aantal huishoudens met een warmtepomp neemt steeds mee toe, zoals blijkt uit de cijfers.

Direct leverbaar:  Hydrolution Mitsubishi Warmtepompen

15.11.2023

Aanbieding Mitsubishi Warmtepompen De Mitsubishi Heavy Industries lucht/water warmtepomp is een compleet, modern systeem voor het  verwarmen, koelen en produceren van warm tapwater voor gebouwen.

OSH tekent contract met Qvantum

14.11.2023

Sinds begin April 2023 is OSH officieel distribiteur van het Zweedse merk Qvantum. Door de warmtepompen en software van Qvantum toe te voegen aan het bestaande product portfolio versterkt OSH haar warmtepomp positie voor zowel de woningbouw als de utiliteit.

Panasonic breidt commerciële oplossingen uit met verbeterde nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie

31.10.2023

De innovatieve nanoe™ X Mark 3-generator van Panasonic Heating & Cooling Solutions wordt nu standaard ingebouwd in twee additionele airconditionerseries: de MU2 90x90 cassettes en de MF3 adaptieve kanaalmodellen die veel worden gebruikt voor verschillende commerciële toepassingen.

nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie van Panasonic VDI 6022 gecertificeerd

19.10.2023

De innovatieve nanoe™ X Mark 2- en Mark 3-luchtzuiveringstechnologie van Panasonic Heating & Cooling Solutions is getest en gecertificeerd volgens VDI[1]-normen.

ATAG ComfortSubsidie: Laat de overheid meebetalen aan jouw project

11.10.2023

Bezig met verduurzaming? Grote kans dat jouw klant recht heeft op ISDE-subsidie. Met ATAG ComfortSubsidie wordt de subsidieaanvraag volledig uit handen genomen en is de kans op een geaccepteerde aanvraag hoger.

HR energy lanceert nieuw PVT-warmtepompsysteem. Een doorbraak in techniek en prijs

21.09.2023

HR energy lanceert de Qube PVT-warmtepomp en het verbeterde Qpanel PVT-paneel. Met deze twee ontwikkelingen is het Qsilence PVT-systeem compleet vernieuwd. Qube PVT-warmtepomp De Qube is een geavanceeerde warmtepomp die rendement en gebruiksgemak combineert.

Panasonic voegt de nieuwe ZY-serie toe aan Advanced Energy Recovery Ventilation-assortiment

21.09.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert zijn nieuwe Advanced Energy Recovery Ventilation (ERV) ZY-serie. De nieuwe serie bestaat uit een uitgebreide reeks van 9 modellen, waaronder een model van 2000 m3/u.

Verbeter binnenluchtkwaliteit met nieuwe tegenstroomventilatie-units van Panasonic

12.09.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft de nieuwe VENT-X tegenstroomventilatie geïntroduceerd. Deze units hebben een regelbare mechanische ventilatie om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Panasonic verbetert Etherea-assortiment met nanoe™ X Mark 3

31.08.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions voegt de nieuwe Etherea ZKE airconditioner toe aan het Etherea-assortiment. De Etherea ZKE-serie is ontworpen om comfort op hoog niveau en een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis te bieden.

Panasonic

23.08.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions breidt het warmtepompportfolio verder uit met de toevoeging van Bi-Bloc units aan de Aquarea L-serie. Aquarea Bi-Bloc units kunnen warm tapwater (DHW), warmte voor radiatoren en koeling leveren.

Plug & Play-regelaar voor de cascadesystemen van Panasonic

15.08.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert een nieuwe cascaderegelaar die volledig compatibel is met belangrijke ECOi-W-series zoals de R32- en R410A-serie chillers en warmtepompen.

Spirotech SpiroExpand Drukbehoud

24.07.2023

Doorbreek de cyclus van werk en kosten Een slecht ontworpen, geïnstalleerd en/of onderhouden expansiesysteem kan in de hele installatie leiden tot een negatieve druk.

De Aquarea K-generatie All-in-One warmtepompen van Panasonic nu beschikbaar

07.07.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions brengt de All-in-One High Performance-modellen van zijn nieuwste Aquarea K-generatie warmtepompen op de markt. Met een laag geluidsniveau, meer comfort en hoge efficiëntie biedt de nieuwe generatie Aquarea-warmtepompen brede technologische vooruitgang terwijl de sterke punten van deze Panasonic-reeks behouden blijven.

Panasonic breidt productie warmtepompen in Europa uit

04.07.2023

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft een historische mijlpaal bereikt. De volledige productie van de Aquarea L-serie, de nieuwe generatie lucht-water warmtepompen met het natuurlijke koudemiddel R290, vindt nu volledig in Europa plaats.

Betaalbare oplossingen voor de energietransitie in gemeenten

30.06.2023

De energietransitie is een belangrijke uitdaging voor gemeenten om de doelstellingen van het Klimaatakkoord te behalen. Een belangrijk aspect hierbij is het zoeken naar betaalbare, duurzame en efficiënte energiebronnen voor collectieve systemen.

123»  van 6
Bedrijfsnieuws