Redactieteam & Columnisten

Nina Groot

Nina Groot

Functie: Redacteur/camjo

Tijdens mijn studies Media en Cultuur & Journalistiek ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt als het gaat om de snelle verandering van het klimaat. Echter lijken artikelen over het klimaat vaak op een zakelijke en ingewikkelde wijze te worden opgeschreven, terwijl we er allemaal mee te maken hebben? Aan mij de taak om op Warmte365 zaken op een duidelijke, én luchtige manier te bespreken in hoekjes, nieuws, video’s en overige artikelen. 

Stephanie aan de Wiel

Stephanie aan de Wiel

Functie: Grafisch vormgever

Ik ben een enthousiaste en creatieve grafisch vormgever die in 2018 haar opleiding Media & Grafische vormgeving te Amsterdam met succes heeft afgerond. Ontwerpen is altijd mijn passie geweest, werken met de mooiste fonts, kleuren en vormen. Het is een zegen om elke dag bezig te mogen zijn met dat wat ik het allerleukst vind. Ik word er blij van dat ik mijn creativiteit in mag zetten voor duurzaamheid en mee mag helpen aan de verschillende beurzen. Ik heb pas mijn doel bereikt als mijn ontwerpen goed aanslaan op de beurzen en het de doelgroep aanspreekt.

Christian Sparboth

Christian Sparboth

Functie: Hoofdredacteur

De transitie richting duurzame warmte fascineert mij vanwege de complexiteit. Er zijn zo veel verschillende manieren om Nederland aardgasvrij te krijgen, ieder met zijn eigen bijzondere voordelen en uitdagingen. Op Warmte365 onderzoeken we alle facetten van dit fantastische verhaal. Ik coördineer de redactie, maar onderhoud ook de contacten met de vele experts en organisaties waarmee we samenwerken.

Simone Tresoor

Simone Tresoor

Functie: Redacteur

De duurzame sector is volop in ontwikkeling. Bijna wekelijks verschijnen er nieuwe technologieën, waarvan sommige potentie hebben om de industrie te veranderen. Mijn specialiteit is het vertalen van ingewikkelde materie zodat alle voordelen inzichtelijk worden voor een groter publiek. Als installateurs door mijn artikelen hun werkwijze verder kunnen verbeteren, is dat het grootste compliment.

Jan de Wit

Jan de Wit

Functie: Redacteur

Na mijn master Journalistiek en Nieuwe Media heb ik een periode over duurzaamheid in de levensmiddelensector geschreven. Nu heb ik me bij de redactie van Solar365 en Warmte365 aangesloten om me verder te verdiepen in de energietransite in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Ik houd ervan om me vast te bijten in diepgaande analyses waarin de lezer kan ontdekken wat nu echt de meest veelbelovende ontwikkelingen zijn.

Joyce Beuken

Joyce Beuken

Functie: Redacteur

Ik heb affiniteit met het klimaat en volg de transitie naar een schonere wereld op de voet. Maar vooral ben ik een echte nieuwsjunkie die bovenop het laatste nieuws zit. Voor Warmte365 coördineer ik onze social media, maar ook onze wekelijkse columns van onafhankelijke experts. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze populaire rubriek 't Hoekje, waarin we bijzondere mensen uit de solar-sector portretteren.

Nico van Loon

Nico van Loon

Functie: Vormgever

Ik werk als communicatiespecialist en grafisch vormgever. Na 10 jaar als video editor gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was voor iets nieuws. Mijn liefde voor verhalen vertellen en duurzaamheid hebben mij naar Warmte365 geleid, waar ik me elke dag vol enthousiasme inzet voor de energietransitie.

Don Valkering

Don Valkering

Functie: Account manager

Als account manager van vakbeurs Duurzaam Verwarmd sta ik in nauw contact met alle bedrijven uit binnen- en buitenland die op de vakbeurs exposeren. Ook voor Warmte365 ben ik hun aanspreekpunt, zodat ik ze kan laten zien hoe ze via hun dashboard eenvoudig hun bedrijfsprofiel up-to-date kunnen houden en nieuwe producten kunnen tonen aan de installateurs en ontwikkelaars die de site bezoeken. Ik sla bruggen tussen belangrijke partners en de redactie.

Peter Groot

Peter Groot

Functie: Uitgever

Vanaf het moment dat wij vakbeurs Duurzaam Verwarmd begonnen, wilden wij zo veel mogelijk over deze markt met ongekend groeipotentieel te weten te komen. Via ons onderzoeksbureau Dutch New Energy Research delen wij deze kennis al lang met de grootste bedrijven van het land. Het is prachtig om nu met Warmte365 een brede groep professionals te informeren. Ik kijk er naar uit om weer van hen te leren op de volgende editie van Duurzaam Verwarmd. De cirkel is rond!

Harry Heatpump

Harry Heatpump

Functie: Mascotte

Terwijl ik niet vies ben van aangename temperaturen, wordt deze planeet me langzamerhand aan de hete kant. Het is wat mij betreft dan ook de hoogste tijd om gas te geven op het gebied van de transitie naar een aardgasvrij land. Om die ontwikkeling te stimuleren ben ik neergestreken als mascotte van Warmte365.

Columnisten

Robert Jan van Egmond
Rob Verbrugge
Sven Asijee
Coen van de Sande
Ernst Japikse
Piet-Jan Dijkstra
Jeroen de Vrught
Janine Verweij
Peter Jan Cool
Michael Ibink
Frank Agterberg
Kathelijne Bouw
William van Driel
Rob Spoelman
Tomas Olejniczak
Rolf Heynen
Jeroen Prinsen
Gijs de Man
Sven Ringelberg
Patrick Jansen
Maya van der Steenhoven
Rob Harms
Ruud Cuypers
Evert van Merkestijn
Wieteke Tichelaar
Geert van den Biggelaar
Maya van  der Steenhoven
Bart van der Kruk
Radboud Vorage
Erik Vellema

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu