Autobedrijf Hyundai Uden content over koelen en verwarmen met airconditioning voor fijn klimaat.

5 januari 2022

Autobedrijf Hyundai Uden content over koelen en verwarmen met airconditioning voor fijn klimaat.

Frankwin van der Heijden (eigenaar Autobedrijf Hyundai van der Heijden Uden), Joris Veger (eigenaar Ferro-Ex, Koeltechniek & Airconditioning) en  Michael Maessen (Key Accountmanager Panasonic) vertellen over de ervaringen met Panasonic. De oplossing biedt Autobedrijf Hyundai van der Heijden Uden een volledig gasloze oplossing voor verwarmen en koelen. Daarnaast is men zeer tevreden over de NanoeX en Comfort Cloud functionaliteit. 

 Frankwin van der Heijden (eigenaar Autobedrijf Hyundai van der Heijden Uden): ‘"We zijn in Uden, de mooiste locatie in Uden, aan de rotonde van de industrielaan. Daar zijn wij sinds 9 jaar als officiële dealer gevestigd. Vanaf het voorjaar van 2021 hebben we de installatie, dus we hebben al een warme zomer gehad waar we mooi konden koelen waardoor de klanten binnen bleven en niet naar buiten renden door de warmte. En nu in het najaar is het lekker warm in de showroom. Joris Veger (eigenaar Ferro-Ex, Koeltechniek & Airconditioning): "We zijn hier in eerste instantie gekomen in verband met de vraag voor koeling van de showroom en de kantoren, uiteindelijk hebben we het complete pand overgezet naar een warmtepompsysteem waarmee we kunnen verwarmen en koelen. En dan niet alleen de kantoren maar ook de showroom en de werkplaats. Het grote voordeel is de duurzaamheid. De eigenaar heeft heel veel zonnepanelen op het dak liggen waardoor het gebouw in combinatie met de warmtepompen en airconditioning volledig elektrisch is. Hij kan in de energiebehoefte voorzien met een gasrekening van 0 euro. Buiten het feit dat Panasonic hele goede producten levert hebben we ook een goede samenwerking met onze officiële distributeur van Panasonic: Aircologic in Meerkerk. Vandaar ons besluit om hier Panasonic toe te passen.’’ Michael Maessen (Key Accountmanager Panasonic): "We zien vaak dat in de basis een airconditioning wordt aangeschaft om te koelen. Maar steeds meer eigenaren en eindgebruikers beseffen zich dat ze ook een gasketel hebben en dat ze liever geheel elektrisch gaan. Je kan met een airconditioning ook verwarmen en vaak nog goedkoper dan met een traditionele CV-ketel. Wij adviseren daarom de eindgebruiker ook vaak om een airconditioning te nemen waarmee ze zowel kunnen koelen als verwarmen.’’

 Bekijk de video voor meer informatie!

bit.ly/Autobedrijf_Hyundai_Uden_Panasonic

Dit artikel is 5 januari 2022 geplaatst door: Panasonic

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Zet uw collectieve warmteproject in de spotlights tijdens de Open Energiedag!

17 september 2022
10:00 - 17:30

NVDE

Lees verder

Event: Open Energiedag

17 september 2022
09:00 - 17:00
Verschillende locaties

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NWEA (windenergie), Holland Solar (zonne-energie), EnergieSamen (energiecoöperaties), Vereniging Warmtepompen en Branchevereniging Bodemenergie.

Lees verder

Webinar: ‘Gasloos met Bodemenergie in de bestaande bouw! Maar hoe dan?

21 september 2022
13:00 - 15:30
online

Gebruikersplatform Bodemenergie

Lees verder

Event: Energeia Energy Tour

26 september 2022
10:00 - 17:00
Beeld en Geluid

Energeia

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu