Geavanceerde updates Panasonic PACi R32 met waterwarmtewisselaar

31 maart 2022

Geavanceerde updates Panasonic PACi R32 met waterwarmtewisselaar

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft de maximale wateruittredetemperatuur van de PACi R32 met warmtewisselaar verhoogd tot 55°C voor mediumtemperatuur toepassingen en zorgt voor betrouwbare prestaties bij -20°C in verwarmingsmodus. De unit is verkrijgbaar in capaciteiten tussen 20kW en 25kW.

Om optimale prestaties te garanderen, zijn de waterinlaat- en wateruitlaatpoorten verwisseld om de 55°C-stroom mogelijk te maken. Bovendien kan de warmtewisselaar, dankzij het gesplitste ontwerp, in het gebouw worden geplaatst, waardoor het gebruik van antivries op glycolbasis niet nodig is en de efficiëntie behouden blijft.

Flexibel en ruimtebesparend
De PACi R32 met warmtewisselaar is niet alleen ideaal voor kleine commerciële ruimtes, zoals winkels en kantoren, maar is nu ook geschikt voor residentiële omgevingen. Met een diepte van slechts 205 mm is het een flexibele, ruimtebesparende unit. Het heeft twee installatieopties: staand en aan de muur gemonteerd, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. De wandgemonteerde oplossing is ideaal voor omgevingen waar de ruimte beperkt is, waardoor kostbaar vloeroppervlak wordt bespaard.

Voor meer informatie over de efficiënte, kosten- en ruimtebesparende PACi R32 met warmtewisselaar van Panasonic, kunt u terecht op www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 31 maart 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions