Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 nu met 3-fase optie

20 april 2022

Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 nu met 3-fase optie

De zeer efficiënte Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 van Panasonic Heating & Cooling Solutions wordt nu geleverd met een driefase voedingsoptie voor verwarmings- en koelcapaciteiten tussen 9 en 16 kW. De toevoeging van deze optie maakt projecten mogelijk die een krachtiger vermogen voor verwarmen, koelen en warm tapwater vereisen.

De uitbreiding van de Aquarea T-CAP Mono-bloc-serie biedt meer flexibiliteit en keuze om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar stroomvoorziening, met name van toepassingen die stabiliteit en veiligheid vereisen zoals warmtepompen.

Zelfs bij extreme buitentemperaturen
De Aquarea T-CAP-reeks is ideaal voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Het kan gemakkelijk traditionele gas- of olieketels vervangen en eenvoudig worden aangesloten op nieuwe vloerverwarming, radiatoren of ventilatorconvectoren. De unit bevat unieke pijp-in-pijp warmtewisselaartechnologie van Panasonic. Zo kan de krachtige T-CAP de totale verwarmingscapaciteit behouden, zelfs bij lage buitentemperaturen tot -20ºC, zonder de hulp van een elektrisch verwarmingselement. Dit betekent dat het niet nodig is om de warmtepomp te overdimensioneren om bij deze lage buitentemperaturen de vereiste capaciteit te bereiken.

Slim en efficiënt beheer
De Aquarea T-Cap-reeks kan warm water leveren met een temperatuur van 65ºC, heeft een hoge energie-efficiëntie, is geclassificeerd als A+++ bij 35ºC en heeft een hoge SCOP en koelcapaciteit. Het Mono bloc-systeem bevat uitsluitend een buitenunit. De installatie vereist daardoor geen koudemiddelleidingen, aangezien de unit direct is aangesloten op verwarmings- en/of warmwatercircuits.

Panasonic's Aquarea Smart Cloud zorgt voor slim en efficiënt beheer voor zowel de gebruiker als serviceprofessional en maakt beheer op afstand door servicemonteurs mogelijk. Aquarea Smart Cloud is een krachtige en intuïtieve service voor het op afstand bedienen van het volledige scala aan functies voor verwarmen en warm tapwater, inclusief monitoring van het energieverbruik.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 20 april 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Energiecoöperaties: Vrouwen in de energietransitie

24 maart 2023
16:00 -18:30
Provinciehuis Zuid-Holland

Energie Samen Zuid-Holland en 75inQ

Lees verder

Training: Hydraulische Schakelingen voor Verwarmen en Koelen

27 maart 2023 - 28 maart 2023
09:00 - 16:30
Intechnium Gebouw

TVVL

Lees verder

Training: Warmtepompen utiliteit

28 maart 2023
09:00 - 16:30
Intechnium Gebouw

TVVL

Lees verder

Training: Prestatiemonitoring en -analyse van HVAC-installaties

29 maart 2023
13:30 - 21:00
Intechnium Gebouw

TVVL

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de duurzame warmtesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu