Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 nu met 3-fase optie

20 april 2022

Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 nu met 3-fase optie

De zeer efficiënte Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 van Panasonic Heating & Cooling Solutions wordt nu geleverd met een driefase voedingsoptie voor verwarmings- en koelcapaciteiten tussen 9 en 16 kW. De toevoeging van deze optie maakt projecten mogelijk die een krachtiger vermogen voor verwarmen, koelen en warm tapwater vereisen.

De uitbreiding van de Aquarea T-CAP Mono-bloc-serie biedt meer flexibiliteit en keuze om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar stroomvoorziening, met name van toepassingen die stabiliteit en veiligheid vereisen zoals warmtepompen.

Zelfs bij extreme buitentemperaturen
De Aquarea T-CAP-reeks is ideaal voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Het kan gemakkelijk traditionele gas- of olieketels vervangen en eenvoudig worden aangesloten op nieuwe vloerverwarming, radiatoren of ventilatorconvectoren. De unit bevat unieke pijp-in-pijp warmtewisselaartechnologie van Panasonic. Zo kan de krachtige T-CAP de totale verwarmingscapaciteit behouden, zelfs bij lage buitentemperaturen tot -20ºC, zonder de hulp van een elektrisch verwarmingselement. Dit betekent dat het niet nodig is om de warmtepomp te overdimensioneren om bij deze lage buitentemperaturen de vereiste capaciteit te bereiken.

Slim en efficiënt beheer
De Aquarea T-Cap-reeks kan warm water leveren met een temperatuur van 65ºC, heeft een hoge energie-efficiëntie, is geclassificeerd als A+++ bij 35ºC en heeft een hoge SCOP en koelcapaciteit. Het Mono bloc-systeem bevat uitsluitend een buitenunit. De installatie vereist daardoor geen koudemiddelleidingen, aangezien de unit direct is aangesloten op verwarmings- en/of warmwatercircuits.

Panasonic's Aquarea Smart Cloud zorgt voor slim en efficiënt beheer voor zowel de gebruiker als serviceprofessional en maakt beheer op afstand door servicemonteurs mogelijk. Aquarea Smart Cloud is een krachtige en intuïtieve service voor het op afstand bedienen van het volledige scala aan functies voor verwarmen en warm tapwater, inclusief monitoring van het energieverbruik.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 20 april 2022 geplaatst door: Panasonic

 

Bedrijvenregister

Agenda

Training: Opleidingen Advieskunde en Duurzame Energie

Logo PHOE
12 april 2022 - 28 juni 2022
13.00 - 17.00 uur Duurzame Energie 8.30 - 12.30 uur Advieskunde
Naarden

PHOE

Lees verder

Event: 22 juni 2022: Kennissessie ‘Startmotor katalysator voor energietransitie?’

Logo Stichting Warmtenetwerk
22 juni 2022
van 12.00 tot 18.00 uur
Beeld en Geluid, Zeestraat 82 in Den Haag

Stichting Warmtenetwerk

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu