Panasonic brengt nieuwe ECOi-W R32 chillers uit

7 juli 2022

Panasonic brengt nieuwe ECOi-W R32 chillers uit

Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert een nieuwe serie ECOi-W R32-chillers. Deze biedt een keuze in capaciteiten van 50 kW – 170 kW in koeling en 53 kW – 182 kW in verwarmingsmodus. Ze zijn ideaal voor grootschalige residentiële, commerciële en industriële toepassingen, zoals hotels, kantoren en ziekenhuizen. De nieuwe chillers maken een aanpasbaar ontwerp met verschillende configuraties mogelijk om aan diverse installatiebehoeften te voldoen.

De ECOi-W chillers hebben een hoog rendement dankzij de efficiënte prestaties van de compressor. Deze is speciaal ontworpen voor R32-koudemiddel, dat een zeer laag Global Warming Potential (GWP) heeft en tegelijkertijd krachtige prestaties biedt.

Oplossing voor elke behoefte
De betrouwbare HVAC-chiller wordt geleverd in 10 verschillende afmetingen met 4 chassisstijlen, afhankelijk van de grootte van de unit. De chillers bieden een reeks oplossingen voor elke behoefte en zijn verkrijgbaar met een warmtewisselaar of alleen voor koeling. Het ontwerp is aanpasbaar afhankelijk van de projectbehoeften, met verschillende configuraties van ventilatortypes, akoestische opties (zeer laag geluidsniveau beschikbaar), tot ingebouwde hydrokit. Units kunnen ook worden uitgerust met een pomp met variabele snelheid die automatisch de snelheid aanpast aan de vereiste capaciteit.

Besturing via de cloud
Voor de ultieme gebruikerservaring zijn de units uitgerust met een gebruiksvriendelijke controller en een eenvoudig extern bedieningspaneel dat de bedrijfsparameters en alarmen weergeeft. De units kunnen worden bestuurd via de ECOi-W Cloud, die toegang op afstand via een mobiel apparaat in realtime mogelijk maakt voor het optimaliseren van service- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast maakt de ECOi-W Cloud alarmmeldingen, verschillende rapportages, grafische visualisaties en meer mogelijk.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 7 juli 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions