Panasonic Hybrid Air: een energiezuinige cv-ketel en airco combinatie

23 juni 2022

Panasonic Hybrid Air: een energiezuinige cv-ketel en airco combinatie

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert de Hybrid Air lucht-lucht warmtepomp. Deze heeft de hoogste energieklasse van A+++ en kan zowel verwarmen als koelen. Daardoor is de cv-ketel minder nodig en gaat het gasverbruik omlaag.

Daarnaast is deze airconditioner energiezuinig, omdat - door de standaard warmtepompfunctie - het grootste deel van de energie uit de buitenlucht wordt gehaald. Dat zorgt ervoor dat het rendement drie tot vier keer zo hoog is als van een cv-ketel.

Snel gewenste temperatuur
Een groot voordeel van verwarmen en koelen met een airconditioner is dat in relatief korte tijd een ruimte op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Zo hoeft de thuiswerker niet de volledige woning te verwarmen of te koelen als hij overdag vooral in dezelfde werkruimte verblijft. Met een Multi Split-systeem is het zelfs mogelijk om meerdere ruimtes individueel te verwarmen of koelen, wat voor extra comfort zorgt.

Past bij elk interieur
De Panasonic Hybrid Air is ontworpen om naadloos op te gaan in elk interieur. Naast de puur witte matte units zijn er nu ook modellen in grafietgrijs beschikbaar. De hoogwaardige wandgemonteerde airconditioner heeft een elegant ontwerp met een breedte van slechts 870 mm en is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

De nieuwe AR Viewer geeft eindgebruikers hierop alvast een voorproefje. Met behulp van deze tool kunnen zij de oplossing op hun smartphone in Augmented Reality (AR) bekijken. Hierbij toont de app hoe het product staat in het interieur van de eindgebruiker.

Selectietool
De snelle selectietool voor airconditioning thuis helpt eindgebruikers bij het vinden van de ideale Hybrid Air-oplossing voor hun huis. Zij kunnen eenvoudig hun ideale configuratie ontwerpen door simpelweg de afmetingen van de ruimte of de benodigde capaciteit voor de unit in te voeren. Installateurs kunnen door middel van de online tool in slechts een paar klikken multi split-tabellen verkrijgen.

Ga voor meer informatie over Panasonic Hybrid Air naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 23 juni 2022 geplaatst door: Panasonic

 

Bedrijvenregister

Agenda

Training: Cursus Warmtenetten in 2 dagen

11 oktober 2022
09:00 - 16:30
Woerden

TVVL

Lees verder

Event: RES-congres ‘Werken aan onze toekomst’

2 november 2022
10:00 - 17:00
congrescentrum NBC

RES

Lees verder

Seminar: ‘Toepassing WKO-installatie op campussen, kantorenparken en bedrijventerreinen’

3 november 2022
13:00 - 17:30
Technische Universiteit Delft

Branchevereniging Bodemenergie

Lees verder

Event: Kennisevent Twinleidingen, 10 november 2022

Logo Stichting Warmtenetwerk
10 november 2022
van 13.30 tot 17.30 uur
Van der Valk Hotel Tiel, Laan van Westroijen 10

Stichting Warmtenetwerk

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu