Panasonic Hybrid Air: een energiezuinige cv-ketel en airco combinatie

23 juni 2022

Panasonic Hybrid Air: een energiezuinige cv-ketel en airco combinatie

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert de Hybrid Air lucht-lucht warmtepomp. Deze heeft de hoogste energieklasse van A+++ en kan zowel verwarmen als koelen. Daardoor is de cv-ketel minder nodig en gaat het gasverbruik omlaag.

Daarnaast is deze airconditioner energiezuinig, omdat - door de standaard warmtepompfunctie - het grootste deel van de energie uit de buitenlucht wordt gehaald. Dat zorgt ervoor dat het rendement drie tot vier keer zo hoog is als van een cv-ketel.

Snel gewenste temperatuur
Een groot voordeel van verwarmen en koelen met een airconditioner is dat in relatief korte tijd een ruimte op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Zo hoeft de thuiswerker niet de volledige woning te verwarmen of te koelen als hij overdag vooral in dezelfde werkruimte verblijft. Met een Multi Split-systeem is het zelfs mogelijk om meerdere ruimtes individueel te verwarmen of koelen, wat voor extra comfort zorgt.

Past bij elk interieur
De Panasonic Hybrid Air is ontworpen om naadloos op te gaan in elk interieur. Naast de puur witte matte units zijn er nu ook modellen in grafietgrijs beschikbaar. De hoogwaardige wandgemonteerde airconditioner heeft een elegant ontwerp met een breedte van slechts 870 mm en is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

De nieuwe AR Viewer geeft eindgebruikers hierop alvast een voorproefje. Met behulp van deze tool kunnen zij de oplossing op hun smartphone in Augmented Reality (AR) bekijken. Hierbij toont de app hoe het product staat in het interieur van de eindgebruiker.

Selectietool
De snelle selectietool voor airconditioning thuis helpt eindgebruikers bij het vinden van de ideale Hybrid Air-oplossing voor hun huis. Zij kunnen eenvoudig hun ideale configuratie ontwerpen door simpelweg de afmetingen van de ruimte of de benodigde capaciteit voor de unit in te voeren. Installateurs kunnen door middel van de online tool in slechts een paar klikken multi split-tabellen verkrijgen.

Ga voor meer informatie over Panasonic Hybrid Air naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 23 juni 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Dag van de Warmtepomp

8 juni 2023
13:00 - 19:00

Opleidingscentrum GO┬░

Lees verder

Webinar: Uitvoeringsgereed voor het NIP

8 juni 2023
16 uur
nvt

Regionaal Energieloket

Lees verder

Event: Samenwerkdag Rechtvaardige energietransitie

20 juni 2023
12:30 - 17:30
Basecamp

Stroomversnelling

Lees verder

Event: Hybride Verwarmd

21 juni 2023
TivoliVredenburg Utrecht

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de duurzame warmtesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu