Panasonic introduceert de nieuwe VRF Mini Cassette met nanoe™ X Mark 3

15 november 2022

Panasonic introduceert de nieuwe VRF Mini Cassette met nanoe™ X Mark 3

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn nieuwe VRF Mini Cassette MY3 met standaard nanoe™ X Mark 3 Generator geïntroduceerd. De slanke cassette is verkrijgbaar in 6 capaciteiten variërend van 1,5 - 5,6 kW. Met de geïntegreerde krachtige nanoe™ X Mark 3 is hij ideaal voor het verbeteren van het binnenklimaat in omgevingen zoals kantoren, dierenklinieken, restaurants en supermarkten.

Honderd keer krachtiger
De nieuwe VRF-minicassette is de eerste binnenunit van Panasonic waarin de verbeterde nanoe™ X Mark 3-generator is geïntegreerd, een onderhoudsvrije toevoeging aan de unit. De nanoe™ X Generator Mark 3 produceert 48 biljoen hydroxylradicalen per seconde, honderd keer meer dan de originele nanoe™. hydroxylradicalen komen veel voor in de natuur en hebben het vermogen om vijf soorten verontreinigende stoffen te remmen (waaronder bepaalde virussen en bacteriën), om te reinigen en geuren te neutraliseren. Onderzoeken hebben aangetoond dat de nanoe™ X Generator virussen tot 98,81% kan remmen in een grote ruimte van 139 m³ 1. nanoe™ X-technologie kan deze ongelooflijke voordelen binnenshuis bieden, zodat harde oppervlakken, zachte meubels en het binnenmilieu een schonere en aangenamere plek kunnen zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wanneer het koelen of drogen van de cassette stopt, wordt het interne drogen en reinigen met nanoe™ X geactiveerd om schimmelvorming in het apparaat tegen te gaan. Dat kan op elk moment worden onderbroken en hervat.

Past in elke omgeving
Met zijn compacte, stijlvolle en vlakke ontwerp past de VRF Mini Cassette goed in elke omgeving. Het vereist een plafonddiepte van slechts 250 mm en de hoogte van het zichtbare paneel is maar 30 mm. Voor het ultieme comfort heeft de VRF Mini Cassette individuele, aanpasbare louvrebediening met 4 motoren, één voor elke louvre. Deze zorgt voor een perfecte luchtverdeling zonder directe luchtstroom, om het gevoel van koude tocht te verminderen. Bovendien zijn de DC-afvoerpomp en vlotterschakelaar verbeterd om het geluid te verminderen en de efficiëntie te verhogen.

Daarnaast hebben de units een verscheidenheid aan connectiviteitsopties om de gebruikerservaring eenvoudig, duidelijk en intuïtief te maken. Dit omvat een gecentraliseerde intelligente controller, Panasonic's CONEX, AC Smart Cloud en AC Service Cloud, en VRF Smart Connectivity+.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

1 Gevalideerd door het instituut SGS inc.

Dit artikel is 15 november 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions