Strakke Panasonic cassette-units zorgen voor een aangenaam binnenklimaat

6 augustus 2021

Strakke Panasonic cassette-units zorgen voor een aangenaam binnenklimaat

Een aangenaam binnenklimaat is bij CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude gegarandeerd door zestien esthetisch fraai gevormde cassette-units van Panasonic. Een gesprek met directeur Robert Kuiper over de bewuste keuze voor Panasonic.

CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude is een zogenaamde multibrand store met de mooiste merken meubels voor wonen en slapen onder één dak. “Beleving is een groot goed in onze branche,” begint Kuiper. “We willen klanten op een goede manier en in een aangename sfeer kunnen ontvangen, zowel in de zomer (die steeds warmer worden) als in de winter. Daarnaast zijn we ons zeer bewust van het milieu en stappen van het gas af. Die combinatie, tezamen met de strakke uitstraling van de units, heeft ervoor gezorgd dat we voor Panasonic hebben gekozen.”

De uitdaging voor installateur JADIKOEL was om de installatie zo clean mogelijk te ontwerpen en installeren. “De industriële look van de multibrand store maakt dat alle leidingen en kanalen in het zicht zijn gemonteerd,” zegt directeur Raymond Kokken. “Het binnenklimaat wordt geregeld door zestien cassette-units aan het plafond en acht buitendelen op het dak. We werken graag met Panasonic. Het zijn ergonomisch perfecte machines, superstil – ook niet onbelangrijk voor deze winkel – en bovenal zeer betrouwbaar. Multi Import onze distributeur, heeft ervoor gezorgd dat alle componenten op de juiste momenten hier afgeleverd werden. Al met al een mooie referentie voor ons.”
Bekijk hier de video

Dit artikel is 6 augustus 2021 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions