Wij worden Sollit, jouw solide partner voor groei

13 maart 2024

Wij worden Sollit, jouw solide partner voor groei

We zijn verheugd bekend te maken dat we onze bedrijfsnaam gaan veranderen.  

2Solar software, een naam die synoniem staat voor het toonaangevende alles-in-één softwareplatform voor zonne-energie in de Benelux, begint aan een nieuw hoofdstuk. We wijzigen onze naam naar ‘2Solar by Sollit’ en zullen uiteindelijk ‘Sollit’ omarmen als onze nieuwe identiteit.    

Al meer dan tien jaar ondersteunt 2Solar meer dan 850 bedrijven die zich bezighouden met de verkoop, installatie en het servicen van zonne-energiesystemen. Ons doel is om onze klanten te blijven helpen bij het genereren van structurele omzet- en winstgroei.  

In de afgelopen anderhalf jaar hebben we de functionaliteit van ons platform verder uitgebreid. Het biedt nu de mogelijkheid om meerdere duurzame energieproducten zoals warmtepompen, laadpalen en batterijen te verkopen, installeren en servicen.  

Dit is ook de reden dat we onze naam veranderen…

Met 2Solar by Sollit, en straks met Sollit, beloven we jouw solide partner voor groei te blijven voor de verkoop, installatie, monitoring en service van alle producten die jouw bedrijf aanbiedt om zowel de particulieren als de klein zakelijke markt te verduurzamen. 

Werk slimmer en efficiënter met 2Solar by Sollit en versnel samen met ons de energie transitie.  

Blijf ons volgen voor meer informatie over de rebranding. 

Dit artikel is 13 maart 2024 geplaatst door: Sollit