Event: Dutch Hydrogen Days

De interesse in en aanbod van waterstof oplossingen groeit nog steeds. Maar waar is waterstof nu echt kansrijk binnen de energietransitie en waar juist lastiger toe te passen? Om ondernemers en initiatieven op het gebied van waterstof de kans te geven hun visies en oplossingen te presenteren binnen het bredere kader van mogelijke transitiepaden , organiseren wij komend najaar, i.s.m. onze partners tijdens de Nationale Energie Week, de derde editie van de Dutch Hydrogen Days op 10 t/m 12 oktober, in de Brabanthallen te Den Bosch.

Deze 3 dagen clusteren alle activiteiten, zoals de programma’s en aanbod op de beursvloer over waterstof, en worden dit jaar uitgebreid met de Waterstof Innovatie Award.

Waterstof programma's
Elke dag wordt van 15.00 – 16.30 uur een waterstof programma georganiseerd, i.s.m. Topsector Energie/TKI New Gas dat geheel in dit thema staat. Jörg Gigler is de host van het programma.

Dinsdag 10 oktoberWaterstof in de mobiliteit
Woensdag 11 oktoberWaterstof in de gebouwde omgeving
Donderdag 12 oktoberWaterstof in de industrie

Daarnaast geven diverse exposanten en partners praktische sessies over waterstof of delen zij eindgebruikersverhalen in de diverse praktijktheaters.

Beursvloer: Waterstof Paviljoen
Waterstof producten van deelnemers die al jaren deelnemen, Startups met nieuwe ideeën en producten en studententeams met bijvoorbeeld waterstof voertuigen laten zien wat de markt al te bieden heeft op het gebied van waterstof! Heeft u ook een product dat hier niet mag ontbreken? Er zijn meerdere mogelijkheden om die hier te presenteren, voor elk budget.

Neem voor de mogelijkheden contact op met Wendy van de Geijn wendy@54events.nl.

Waterstof Innovatie Award
Om de markt verder uit te dagen lanceren we naast de inhoudelijke programma’s en het waterstof paviljoen dit jaar ook de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000,- aan cash en diensten een mooie stimulans voor de meest kansrijke initiatieven.

 

10 oktober - 12 oktober 2023
Brabanthallen Den Bosch

Meer evenementen

Opkomende events