Warmte Congrestival

Het Warmte Congrestival is hét evenement in Nederland, waar de gehele warmteketen samenkomt! De vorige twee edities van het Warmte Congrestival waren volledig uitverkocht en een daverend succes. Zorg dus dat u er op tijd bij bent en meld u alvast aan voor de derde editie van het Warmte Congrestival van 14 november a.s. Voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, gemeenten, woningcorporaties en overheden is de toegang tot het Warmte Congrestival gratis. Meld u dus snel aan!

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival en wordt afgesloten met een walking diner en een feestavond. Tijdens de dag combineren wij plenaire lezingen, parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan bij reguliere events. Het doel is om op een inspirerende en interactieve manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. En ook dit jaar presenteren deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zich op de beursvloer. Dit jaar is de beursvloer met enkele stands vergroot en wordt deze een uur eerder geopend, voorafgaande aan het programma, zodat de bezoekers  nog beter de gelegenheid hebben om in gesprek te gaan met de standhouders.

De mens centraal
De warmtetransitie kent een heleboel invalshoeken: financieel, juridisch, technisch, politiek en maatschappelijk. Tijdens het Warmte Congrestival zoomen wij in op het maatschappelijke thema. Wij willen graag de mens, als bewoner én als eindconsument van warmte/energie, centraal stellen gedurende de dag. Het succes van de warmtetransitie valt of staat immers met de acceptatie, betrokkenheid en positieve beeldvorming van de mens met betrekking tot de maatschappelijke en economische aspecten.

 

Opkomende events