Warmtenetwerk Jaarcongres

Op 23 mei 2024 vindt het Warmtenetwerk Jaarcongres plaats. Wij hopen u dan weer live te kunnen ontmoeten! We hebben een interessant programma voor u in petto met relevante onderwerpen en actualiteiten. Achter de schermen zijn wij hard bezig met de line-up en de programmering. Zet het jaarcongres dus alvast in uw agenda!

De vorige editie van het Warmtenetwerk Jaarcongres was met ruim 130 bezoekers weer een mooie editie. De tijd waarin we leven, met zijn vele crisissen en uitdagingen, kwam uitgebreid aan bod. Oplossingen werden er ook geboden. Lees het verslag en de presentaties van het Warmtenetwerk Jaarcongres 2023 hier terug. Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie van een geslaagde, leerzame dag en zorg dat u er in mei óók bij bent!

Stichting Warmtenetwerk verenigt spelers in de gehele warmteketen, van warmtebedrijven, gemeenten, woningcorporaties, leveranciers, aannemers tot adviseurs. Het doel van de Stichting is de warmtetransitie aan te jagen door samen te werken aan collectieve warmte. Dat werpt op verschillende manieren zijn vruchten af, maar de noodzaak om nog veel meer te versnellen wordt steeds hoger. In het ochtendprogramma geeft het bestuur van Stichting Warmtenetwerk een inhoudelijke update over thema’s die wij samen hebben kunnen oppakken en geven zij inzicht in de huidige stand van bestuurlijke zaken.

Meer informatie over het programma, de sprekers, de locatie en hoe u zich kunt aanmelden, volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten.

 

Opkomende events