Event: Waterstof Event Nederland

De overheid ziet een belangrijke rol voor waterstof in Nederland. Over de kansen en uitdagingen gaan we graag in gesprek tijdens het Waterstof Event Nederland. Doe je mee?

Op 22 juni gaan we met vele stakeholders in gesprek. Waar staan we nu eigenlijk met het beleid en de wetgeving? Hoe verloopt de verdere uitrol van de nodige infrastructuur? Zijn er genoeg middelen om waterstof succesvol te implementeren? En dat niet alleen: we maken ook een verdere verdieping rondom de toepassing ervan in 3 boeiende sessies.

Industrie
Waterstof als energiedrager en grondstof heeft veel potentie in de industrie. Over kwalititeit, veiligheid, opslag, betaalbaarheid en beschikbaarheid zijn nog veel vragen. Ga in gesprek hierover met sleutelspelers.

Mobiliteit
Voor zware voertuigen en schepen lijkt waterstof een betere oplossing te gaan vormen dan elektrisch rijden. Voor personenvervoer daarentegen niet. De infrastructuur voor het tanken is nog zeer beperkt, waardoor opschalen lastig is. Toch zien we steeds meer bedrijven die instappen. Wat wordt de routekaart?

Gebouwde omgeving
Waterstof voor de vastgoedsector is veelbelovend maar staat nog in de babyschoenen. Toch zijn er pioniers die het aandurven. Wat zijn de geleerde lessen? Wat is er nodig om dit op grote schaal mogelijk te maken? Waar liggen de kansen?

Kortom, veel te bespreken op 22 juni! Kom zeker ook als waterstof voor jou nog onbekend is en je wilt weten welke kansen het je zou kunnen bieden.

Naast het verbinden van de ketens leggen we de focus op het gebruik van waterstof voor de industrie, mobiliteit en vastgoed. Nergens anders in Nederland worden deze drie sectoren samengebracht!

Je gaat deze unieke kans toch niet missen? Gebruik de code Solar100 en ontvang €100 korting op je deelname. Meld je nu aan!

Tot ziens op het Waterstof Event Nederland!

 

22 juni 2023
Management Producties
€599,- (excl BTW) of €499,- (excl BTW) met gebruik van de code Solar100

Meer evenementen

Opkomende events