Webinar: Webinar Nationaal Isolatieprogramma

De isolatieaanpak van de gemeente speelt een belangrijke rol in de uitvoering van het Nationaal Isolatieprogramma (NIP). Als gemeente kunnen jullie vanaf 1 maart een specifieke uitkering aanvragen voor jullie isolatieaanpak.

Hebben jullie nog geen concrete isolatieaanpak voor de komende jaren? Of weet je nog niet precies hoe jullie een aanvraag kunnen indienen? Dan helpen we jullie graag op weg. Op dit moment maken we voor verschillende gemeenten een meerjarige uitvoeringsprogramma . Daarnaast ontwikkelden we een NIP-configurator om gemeenten snel en efficiënt te helpen met een aanvraag voor de eerste NIP-gelden.

Tijdens het webinar Nationaal Isolatieprogramma praat Jurgen de Jong, projectleider Nationaal Isolatieprogramma bij REL, je graag bij over de laatste ontwikkelingen. Ook kun je jouw vragen stellen. Jurgen werkte tot oktober bij het ministerie van BZK mee aan de totstandkoming van het Nationaal Isolatieprogramma.

Tijdens het webinar krijg je:

✔️ Inzicht in de nieuwe regeling ‘lokale isolatieaanpak’ en bijbehorende subsidievoorwaarden en indieningsvereisten;

✔️ Eerste geleerde lessen en ervaringen uit het opstellen van meerjarige isolatieaanpakken;

✔️ Een demo van de NIP-configurator en hoe Regionaal Energieloket kan helpen bij het voorbereiden van een succesvolle NIP-aanvraag.

 

Opkomende events