Linthorst en HoCoSto bundelen krachten voor de energietransitie

06.02.2023 Anne Agterbos

Linthorst en HoCoSto bundelen krachten voor de energietransitie
©HoCoSto

Familiebedrijven Linthorst Techniek en HoCoSto gaan hun krachten bundelen om wijken en panden met een uniek energieontwerp gasvrij te maken, meldt Linthorst Techniek

Gijs Linthorst, directeur van Linthorst Techniek, reageert op de samenwerking:  “We herkennen veel van onszelf in HoCoSto, waar ze net als wij buiten de gebaande paden zoeken naar duurzame oplossingen, maar wel met een realistische benadering. Haalbaarheid en betaalbaarheid staan voorop.”

HoCoSto
De familie Geerts is de drijfveer achter HoCoSto. Vijf jaar geleden ontwikkelde ze een unieke gepatenteerde thermische buffertechniek. Het product biedt een geïsoleerde opslag waarin energie voor een langere tijd kan worden opgeslagen.

Ook Siebe Geerts, directeur van HoCoSto, is enthousiast over de samenwerking: “Linthorst kan ons helpen met de verdere groei van het bedrijf. Als meerderheidsaandeelhouder zorgt Linthorst voor langjarige financiële stabiliteit. Voor een snelgroeiend bedrijf als HoCoSto geeft dit rust en vertrouwen voor onze medewerkers, partners en opdrachtgevers.”