Duurzaam Verwarmd weer geopend

14.03.2023 | Nieuws Brendan Hadden

Duurzaam Verwarmd weer geopend

13.000 bezoekers reizen in de komende drie dagen naar Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen af om kennis en contacten op te doen. Warmtepompen, infraroodverwarming, zonnecollectoren, WKO: alle aspecten van de HVAC-sector zijn vertegenwoordigd door de ruim 75 exposanten. En voor de deelnemer die geen genoeg kan krijgen zijn er ook nog ruim 30 seminars waar experts je mee de diepte in nemen.

Op Duurzaam Verwarmd komen HVAC-professionals samen om de nieuwste innovaties, producten en ontwikkelingen te delen. De beurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de vakbeurs voor de zonnesector. Deelnemers kunnen zich dus op één plek laten informeren over zowel duurzame verwarming als duurzame energieopwekking.

Seminars
Naast alle contacten die bezoekers op de beursvloer leggen, is er ook de mogelijkheid om van een aantal experts meer te leren over hoe de sector werkt. Met ruim dertig seminars verspreid over drie dagen komt alles aan bod: innovaties, wet- en regelgeving, businesscases, marktvoorspellingen en meer.

Bekijk het volledige programma op de website van Duurzaam Verwarmd.

Congressen
Mochten deelnemers nog verder de diepte in willen gaan kunnen ze zich aanmelden voor een van de congressen die op de beurs worden georganiseerd.

Op woensdag 15 maart kun je tussen 10:00 en 13:00 in één ochtend een expert op het gebied van duurzame verwarming worden met de Masterclass Duurzame Warmtetechnieken. Acht sprekers nemen je mee in de verwarmingssector van de toekomst, langs onderwerpen als warmtepompen, bodemenergie, de Warmtewet en zonnewarmte. Met een welkomstwoord en afsluiting door Jappe Zijlstra van Milieu Centraal is programma van een mooie inkadering voorzien.

Op donderdag 16 maart, ook van 10:00 tot 13:00, kunnen bezoekers deelnemen aan het Congres Vastgoed Voordelig Verduurzamen. Sprekers van onder andere Klimaatroute, ProRail en Rabobank vertellen alles over hoe vastgoedontwikkelaars kunnen meegaan met de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Daarnaast bevat het programma een prachtige case study: de verduurzaming van rijksmonument De Krakeling, waar Alexander van Rath van Kodde Architecten over zal vertellen. De inleiding en afsluiting worden voorzien door Arjan van Eijk van CBRE Nederland.

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Energiecoöperaties: Vrouwen in de energietransitie

24 maart 2023
16:00 -18:30
Provinciehuis Zuid-Holland

Energie Samen Zuid-Holland en 75inQ

Lees verder

Training: Hydraulische Schakelingen voor Verwarmen en Koelen

27 maart 2023 - 28 maart 2023
09:00 - 16:30
Intechnium Gebouw

TVVL

Lees verder

Training: Warmtepompen utiliteit

28 maart 2023
09:00 - 16:30
Intechnium Gebouw

TVVL

Lees verder

Training: Prestatiemonitoring en -analyse van HVAC-installaties

29 maart 2023
13:30 - 21:00
Intechnium Gebouw

TVVL

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de duurzame warmtesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu