Mitsubishi Heavy Industries introduceert de nieuwe compacte SRK ZTL-W

29 maart 2023

Mitsubishi Heavy Industries introduceert de nieuwe compacte SRK ZTL-W

Hoofddorp, Nederland - Mitsubishi Heavy Industries heeft de nieuwe SRK ZTL-W wandunit voor duurzame koeling en verwarming gelanceerd. De SRK ZTL-W is een compacte wandunit die een nieuwe standaard zet voor ruimtebesparende technologie. Met een breedte die tot wel 17 cm smaller is dan zijn voorganger, de SRK ZS-W, en een buitenunit die tot wel 10 kg lichter is dan zijn grotere broer, biedt de SRK ZTL-W een verbeterde installatieflexibiliteit en integratie in bestaande ruimtes zoals woon- of slaapkamers.

"We zijn verheugd om de nieuwe SRK ZTL-W aan te kondigen, die een innovatieve oplossing biedt voor onze klanten die waarde hechten aan een compact ontwerp en eenvoudige installatie", aldus Dennis van der Blom, product specialist Comfort Koeling bij STULZ. "De SRK ZTL-W levert niet alleen een superieure prestatie, maar ook een elegant en ruimtebesparend ontwerp dat een perfecte aanvulling is voor elke binnen omgeving."

De nieuwe wandunit is alleen beschikbaar als single-split en wordt geleverd door STULZ, die de eerste pallets al klaar heeft staan om te leveren aan installateurs. Meer informatie over beschikbaarheid zal binnenkort beschikbaar zijn.

Technische specificaties zijn te vinden op de website van STULZ: https://www.stulz-benelux.com/nl/nieuws-evenementen/mitsubishi-heavy-industries-introduceert-de-nieuwe-compacte-srk-ztl-w/

Dit artikel is 29 maart 2023 geplaatst door: STULZ Groep B.V.

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: Dag van de Warmtepomp

8 juni 2023
13:00 - 19:00

Opleidingscentrum GO┬░

Lees verder

Webinar: Uitvoeringsgereed voor het NIP

8 juni 2023
16 uur
nvt

Regionaal Energieloket

Lees verder

Event: Samenwerkdag Rechtvaardige energietransitie

20 juni 2023
12:30 - 17:30
Basecamp

Stroomversnelling

Lees verder

Event: Hybride Verwarmd

21 juni 2023
TivoliVredenburg Utrecht

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de duurzame warmtesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu