Remeha Elga Ace; de nieuwe norm in hybride warmtepompen

19 januari 2021

Remeha Elga Ace; de nieuwe norm in hybride warmtepompen

De Elga Ace van Remeha is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt die ook nog eens snel en eenvoudig is te installeren. Installatie en inbedrijfstelling gaat snel en eenvoudig. De ingebouwde open verdeler, temperatuursensoren en automatische ontluchter maken dat de cv-ketel , zonder gebruik van terugslagkleppen, snel hydraulisch kan worden aangesloten op de warmtepomp. De Remeha Smart Start App zorgt voor een eenvoudige stap-voor-stap inbedrijfstelling. De Elga Ace is standaard uitgerust met Beheer op Afstand. De installateur ontvangt automatisch een mail als de Elga Ace niet goed functioneert. Zo kun er snel worden gereageerd op storingen en kan onnodig energieverbruik worden voorkomen.

De beste prijs/prestatie verhouding wordt behaald doordat de Elga Ace, als enige in de markt, met OpenTherm aanstuurt waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp en het hoogste rendement voor verwarming waardoor korte terugverdientijden gerealiseerd worden. 

Met de Elga Ace biedt Remeha een zeer compact en lichte hybride warmtepomp die met elk merk cv-ketel samenwerkt. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Hierdoor is de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met de hybride warmtepomp Elga Ace. 

De Elga Ace is leverbaar in twee uitvoeringen, 4 kW en 6 kW. Bekijk alle informatie over de Elge Ace

Dit artikel is 19 januari 2021 geplaatst door: Remeha

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: “Een norm is geen wet”

22 juni 2021
19:00 - 20:00
online

Energie Consult Holland en knvvk & young cool

Lees verder

Webinar: Een preview op de Masterclass Warmtepompen voor de industrie

23 juni 2021
16:00 - 17:00
online

Werkgroep KANS / St. Post-HBO Koudetechniek / KWA Bedrijfsadviseurs

Lees verder

Webinar: Minicollege Transkritische CO2 systemen

24 juni 2021
11:00 - 12:00

Post-HBO Koudetechnie

Lees verder

Webinar: Later word ik: koelmonteur

25 juni 2021
9:30 - 10:30
online

NVKL

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu