Energieverspilling door gebruikers van convectoren? Niet met de Dimplex PLXE-NC!

8 april 2024

Energieverspilling door gebruikers van convectoren? Niet met de Dimplex PLXE-NC!

Een ergernis voor gebouwbeheerders en verhuurders; de verwarming die op tropische temperaturen wordt ingesteld door gebruikers die niet de rekening hoeven te betalen. De gebruiker draait niet op voor de kosten en denkt alleen aan zijn eigen comfort. Zelfs als de convector met een pincode beveiligd kan worden vinden gebruikers wel een manier om deze te resetten. Het is tijd om deze verspilling aan te pakken en een slimme oplossing te bieden voor deze energieverspilling.


Zeg hallo tegen de Dimplex PLXE-NC, de held van de moderne energie-efficiëntie strijd! Als een geavanceerde versie van de vertrouwde PLX-E serie, heeft de PLXE-NC een belangrijk extra: een niet te resetten beveiliging tegen onnodig energieverbruik.


Daarmee heeft de PLXE-NC een ondoordringbare barrière tegen dergelijke manipulatie. De beheerder kan parameters instellen voor onder andere de minimale en maximale temperatuur. Dit doet hij via een gratis app, de gebruiker kan de convector vervolgens alleen bedienen via een los verkrijgbare muurthermostaat. Alleen beheerders kunnen de parameters veranderen via de app . Mocht de beheerder geen toegang meer hebben tot de account of is deze bijvoorbeeld niet overgedragen aan een nieuwe collega? Dan kan deze alleen hersteld worden na contact met Dimplex. Hierbij zal om het aankoopbewijs gevraagd worden om op deze manier de controle  te waarborgen, zelfs in veranderende omstandigheden.


Daarnaast beschikt de PLXE-NC over de vertrouwde stalen behuizing voorzien van een epoxy-polyester poedercoating. Ook kan de open raam/deur sensor aangezet worden zodat de convector niet aan blijft staan bij tocht.


PLXE-NC convectoren zijn alleen verkrijgbaar voor projecten. Interesse? Neem contact op met Dimplex.

Klik hier voor info

PLXE-NC op YouTube

Dit artikel is 8 april 2024 geplaatst door: Dimplex