Panasonic breidt distributeursnetwerk uit en stelt Horos Klimaattechniek aan als nieuwe distributeur hydronics- en rooftop-productreeksen

10 april 2024

Panasonic breidt distributeursnetwerk uit en stelt Horos Klimaattechniek aan als nieuwe distributeur hydronics- en rooftop-productreeksen

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft Horos Klimaattechniek aangesteld als nieuwe distributeur van de hydronics- en rooftop-productreeksen van Panasonic voor de utiliteit en industrie in Nederland. Dit stelt Horos in staat om altijd een oplossing op maat te bieden met een ruim portfolio van hoogwaardige lucht- en watergekoelde chillers en warmtepompen en rooftops.

  • Hydronics
    Het ECOi-W-assortiment van lucht- en watergekoelde chillers en warmtepompen is uitgerust met verschillende technologieën, zoals scroll- en schroefcompressoren, en verschillende soorten koudemiddelen. Afhankelijk van de vereisten van de installatielocatie kunnen de ECOi-W-series een flexibele oplossing bieden voor verschillende commerciële en industriële toepassingen.
  • Rooftops
    De rooftops bieden een complete mono-bloc-oplossing voor het verwarmen en koelen van grote gebouwen en het leveren van verse lucht aan plaatsen zoals winkelcentra, industriële locaties of luchthavens die een hoge capaciteit vereisen.

“We zijn trots op de uitbreiding van ons distributeursnetwerk met Horos. De bundeling van de kennis en kunde van beide bedrijven maakt het mogelijk om zelfs voor de meest complexe situaties een passende oplossing te vinden”, vertelt Ildert Burghout, National Sales Manager bij Panasonic Heating & Cooling Solution in Nederland.

Jacco Meerbeek, Directeur bij Horos, werkt al langer met Panasonic: “Ik weet uit ervaring dat de oplossingen van Panasonic jarenlang meegaan, zelfs in de meest extreme klimaten. Zij doen geen concessies op het gebied van productkwaliteit, veiligheid of duurzaamheid. Dat sluit precies aan op waar Horos om bekend staat: leverancier van hoogwaardige producten in de luchtbehandeling, koeling en bevochtiging. We zijn daarom erg blij met deze uitbreiding van ons assortiment.”

Dit artikel is 10 april 2024 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions