Panasonic breidt PACi NX-reeks uit met compacte 60x60 cassette voorzien van nanoe™X

24 maart 2022

Panasonic breidt PACi NX-reeks uit met compacte 60x60 cassette voorzien van nanoe™X

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn assortiment cassettes uitgebreid met de PACi PY3 60x60 mini cassette met ingebouwde nanoe™X. Dit is de ideale oplossing voor commerciële ruimtes zoals restaurants, winkels en kleine kantoren. De nieuwe binnenunit is verkrijgbaar in vijf vermogens van 2,0 tot en met 6,0 kW.

De innovatieve nanoe™X-technologie van Panasonic is standaard ingebouwd en biedt 24/7 bescherming. De onderhoudsvrije technologie produceert 9,6 biljoen hydroxyradicalen (ook bekend als OH-radicalen) per seconde. OH-radicalen zijn overvloedig aanwezig in de natuur en hebben het vermogen bepaalde verontreinigende stoffen, virussen en bacteriën te remmen. Daarnaast reinigen ze harde oppervlakken en zachte meubels en ontdoen deze van nare geurtjes. Dat zorgt voor een aangenaam leefklimaat en een betere binnenluchtkwaliteit.

Subtiel profiel
De uiterst geavanceerde mini cassette biedt een efficiënte en krachtige werking met behulp van R32-koudemiddel. De lichtgewicht en compacte binnenunits hebben een nieuw ontwerp met een vlak paneel. De unit krijgt daardoor een subtieler profiel, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in elk interieurontwerp. Het slanke profiel maakt het ideaal voor installatie in plafonds die slechts 250 mm diep zijn. De condensafvoerpomp in het PY3-model is ook verbeterd om het geluid te verminderen.

Bovendien bieden de units comfort met een nauwkeurige louvrebediening die individuele aanpassingen mogelijk maakt. Door de individuele bediening van de louvre wordt gezorgd voor een perfecte luchtverdeling, waardoor tochtklachten worden voorkomen Deze stijlvolle mini cassettes worden geleverd met een breed scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder CONEX, Panasonic AC Smart Cloud en AC Service Cloud, Panasonic's Econavi intelligente sensor en Panasonic's Free Multi-compatibiliteit waarmee maximaal 5 units kunnen worden aangesloten en gecombineerd met slechts één buitenunit.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 24 maart 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions