Panasonic lanceert de nieuwe PACi Elite Series 4 professionele airconditioners

5 april 2023

Panasonic lanceert de nieuwe PACi Elite Series 4 professionele airconditioners

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert zijn stijlvolle nieuwe PACi NX Elite Series 4, verkrijgbaar in vermogens van 7,1 – 14 kW. Deze nieuwste serie maakt gebruik van het koudemiddel R32. Het biedt een ideale oplossing voor commerciële verwarming en koeling, gericht op het reduceren van CO2 met behoud van zeer efficiënte airconditioningprestaties.

Zeer compact ontwerp
De nieuwe generatie PACi NX heeft een fris ontworpen, compact chassis met slechts één ventilator. Dat levert dezelfde indrukwekkende seizoensprestaties als een model met 2 ventilatoren door drie lagen warmtewisselaars in één kleine behuizing te optimaliseren. Dankzij het slanke en lichte ontwerp passen de buitenunits perfect in elke ruimte, zelfs als de installatieruimte beperkt is. Bovendien zorgt een grotere leidinglengte tot 100 meter voor een grote ontwerpflexibiliteit voor verschillende soorten en maten gebouwen.

Stille werking
Het werkbereik van de PACi NX Elite Series 4 is uitgebreid om zelfs in uitdagende omstandigheden te werken, met een breed bereik tot 52°C in koelmodus en tot -20°C voor verwarmen. Dat maakt dat de serie een zeer betrouwbare oplossing is. De units bieden ook een stille werking tot minimaal 48 dB(A), waardoor geluidsoverlast wordt beperkt.

Hoog rendement
Er kunnen maximaal vier binnenunits worden aangesloten op dezelfde PACi NX-buitenunit, waarvan er vele kunnen worden geïnstalleerd als twin-, triple- en double-twin-systemen. Zo is er een oplossing die past bij de behoeften van elk zakelijk en high-end woonproject. De serie van de nieuwste generatie heeft een hoog seizoensrendement tot SEER 7,8 (A++) en SCOP 4,9 (A++).

Slimme multi-site oplossing
Voor maximaal gemak bieden de units eenvoudige bediening via de bedrade Conex-controller, Wi-Fi en Bluetooth. Ze zijn verbonden met de H&C Control-app, de H&C Diagnostic-app en de Comfort Cloud-app van Panasonic. De units zijn ook compatibel met Panasonic AC Smart Cloud en AC Service Cloud voor een slimme multi-site oplossing.

Dit artikel is 5 april 2023 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions