Panasonic lanceert een snelle selectietool voor airconditioning thuis

17 maart 2022

Panasonic lanceert een snelle selectietool voor airconditioning thuis

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft onlangs een gloednieuwe online snelle selectietool voor airconditioning gelanceerd. Deze is speciaal ontworpen om eindgebruikers te helpen bij het vinden van de ideale warmtepomp voor hun huis. Daarnaast kunnen installateurs door middel van de online tool in slechts een paar klikken multi split-tabellen te krijgen.

Deze handige productspecificatietool is te vinden op de website van Panasonic. Met een eenvoudige lay-out en duidelijke, gebruiksvriendelijke navigatie wordt de gebruiker door het proces geleid en hoeft hij alleen de benodigde unitcapaciteit of de grootte van de kamers te weten.

Systeemkeuze vereenvoudigd
De tool is gemaakt om te helpen bij het kiezen van de juiste Panasonic-unit uit het single split- en multi split-assortiment voor thuisgebruik. Single split-systemen vereisen slechts één binnen- en buitenunit, terwijl de multi split-reeks geschikt is voor toepassingen waar de airconditioningvereisten het bereik van een enkele kamer overstijgen. Panasonic biedt een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden met maximaal vijf binnenunits die aangesloten kunnen worden op een enkele buitenunit.

Met de optie om units voor maximaal vijf kamers te selecteren, krijgt de gebruiker de meest geschikte Panasonic-oplossingen te zien voor elke kamer. Zodra de binnenmodellen zijn geselecteerd, biedt de tool ook het ideale buitenmodel dat naast de binnenunits kan worden gebruikt voor een totaaloplossing. Bovendien toont de tool ook de volledige specificaties voor elke geselecteerde eenheid op één plek, wat tijd en middelen bespaart.

Beantwoordt vragen
De tool is ontworpen om het selectieproces te stroomlijnen en direct naar de juiste oplossingen te leiden. Het zorgt voor een gebruiksvriendelijke, snelle en informatieve ervaring. Er is ook een service beschikbaar die eventuele vragen beantwoordt en meer details verstrekt, met de mogelijkheid om meer informatie op de webpagina aan te vragen.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Dit artikel is 17 maart 2022 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions