Schwank en Panasonic bundelen hun krachten op het gebied van heatpump chillers

16 februari 2021

Schwank en Panasonic bundelen hun krachten op het gebied van heatpump chillers

De samenwerking levert een win-win situatie voor beide bedrijven op.

Als wereldwijd actief familiebedrijf biedt Schwank op maat gemaakte totaaloplossingen van commerciële en industriële verwarmings- en koelsystemen. Met ongeveer 2,5 miljoen units geïnstalleerd in meer dan 40 landen is Schwank wereldmarktleider in het segment van de infraroodverwarming. Schwank staat voor “Made in Germany” en voor economische en duurzame producten. Panasonic Heating & Cooling levert oplossingen voor koeling, verwarming, warm water, chillers en koel- vriessystemen. Een logische samenwerking die tot stand is gekomen dankzij een gezamenlijke klant.

Wisselwerking
Jeroen Klijn, Sales Manager Panasonic, legt de inhoud van de samenwerking uit: ‘De overeenkomst is tweeledig. Schwank is partner voor installatie, onderhoud en support voor heatpump chillers. Daarnaast zijn zij erg actief in een marktsegment waar wij nog niet goed in vertegenwoordigt zijn. Machiel Mondria, Managing Director, Schwank BeNeLux, is zeer verheugd met de mogelijkheden die deze samenwerking voor beide partijen biedt. Hij geeft aan: ‘Door deze toevoeging aan ons portefeuille kunnen wij optreden als totaal leverancier van klimaat systemen. Op deze manier kunnen we iedere klant optimaal adviseren en voorzien van het gewenste klimaat systeem.”

Krachten bundelen
De samenwerking zorgt ervoor dat klanten van Schwank kunnen kiezen voor de efficiënte heatpump chillers van Panasonic. De producten van Panasonic zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig plaatsbaar en te onderhouden. Jeroen Klijn verwacht een succesvolle samenwerking. ‘We bundelen onze krachten en leveren oplossingen van hoge kwaliteit die voor veel nieuwe klanten interessant zijn.’

Over Schwank
Als wereldwijd actief familiebedrijf biedt Schwank op maat gemaakte klimaat oplossingen voor commerciële en industriële ruimten. Het totaal portfolio bestaat o.a. uit Infrarood stralingsverwarming, WTW systemen, Luchtverhitters, Luchtgordijnen, Monsterfans en nu ook heatpump Chillers. Meer informatie: www.schwank.nl.

Over Panasonic
Panasonic is één van de leiders in de verwarmings- en koelsector met meer dan 60 jaar ervaring en activiteiten in ruim 120 landen met diverse productie- en R&D-faciliteiten. Panasonic levert innovatieve producten met baanbrekende technologie die de standaard vormt voor airconditioners, warmtepompen, chillers en koel-vriesunits wereldwijd. Meer informatie: www.aircon.panasonic.nl

Dit artikel is 16 februari 2021 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions