LG Air Solution en Rensa gaan samenwerken

29.03.2023 Jan de Wit

LG Air Solution en Rensa gaan samenwerken
©Rensa

LG Air Solution en Rensa Verwarming & Ventilatie gaan samenwerken voor de levering van lucht-water warmtepompen. Beide partijen denken hiermee hun eigen positie te kunnen versterken en beter antwoord te geven aan de groeiende vraag naar warmtepompen.

“Met een gezonde groei-ambitie en een uitstekende supply chain is een samenwerking met LG voor ons een uitgelezen kans onze positie als warmtepompgroothandel verder te versterken. Om invulling te kunnen geven aan de steeds groter wordende vraag naar warmtepompen is een breed assortiment met een goede voorraadpositie essentieel”, aldus Dennis Heijink, commercieel directeur Rensa Verwarming & Ventilatie.

“Door de krachten te bundelen, kunnen wij samen met Rensa een waardevolle bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland. Zowel met het oog op de vervanging van verwarmingssystemen in de gebouwde omgeving als de installatie van energie-efficiënte oplossingen in complete nieuwbouwwijken”, stelt Richard de Waal, Sales Director LG Air Solution.