Warmtepompkeuzehulp-module voor consumenten via Kieskeurig

07.09.2022 Simone Tresoor

Warmtepompkeuzehulp-module voor consumenten via Kieskeurig

Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl hebben per 1 september een strategisch partnership gesloten. Met de samenwerking bieden deze twee platformen gezamenlijk alles wat de consument nodig heeft om zich op een warmtepomp te oriënteren, schrijft Customersfirst.

Kieskeurig gaat de keuzehulp-module van Warmtepompvergelijker als op haar platform zetten om de consument te helpen bij de keuze. Daarnaast wordt Warmtepompvergelijker mediapartner van Reshift, het moederbedrijf van Kieskeurig, zodat beide bedrijven de oriënterende bezoekers nog beter kunnen bereiken.

Realistisch verwachtingspatroon creëren
Eline Sips, concept manager bij Kieskeurig: "We zijn er altijd op uit om de consument te helpen, met onze artikelen, productinformatie en video’s. We proberen hierbij om misvattingen over warmtepompen weg te nemen en een realistisch verwachtingspatroon te creëren. De keuzehulp en het uitgebreide partnernetwerk van Warmtepompvergelijker.nl maken het voor de consument nóg eenvoudiger om een maatwerkadvies te ontvangen voor een warmtepomp voor hun huis. Zo hopen we de installateursmarkt te ondersteunen, met veel concretere warmtepompaanvragen en beter geïnformeerde consumenten."

Ook Jan van Rooijen, oprichter van Warmtepompvergelijker is verheugd: "Door de implementatie bij Kieskeurig wordt de vergelijkingsmodule nog vaker gebruikt door consumenten. Meer bezoekers betekent meer inzichten en dat levert waardevolle kennis voor onze partners."