Panasonic nanoe™-technologie zorgt al 20 jaar voor schonere lucht

16 mei 2024

Panasonic nanoe™-technologie zorgt al 20 jaar voor schonere lucht

In de gezondheidsbewuste wereld van vandaag maken we ons steeds meer zorgen over de manier waarop we sporten, wat we in ons lichaam stoppen en vooral de lucht die we inademen. Panasonic Heating & Cooling Solutions markeert twee decennia waarin nanoe™-technologie voor een revolutie in binnenruimtes zorgt door oplossingen te bieden die het binnenklimaat blijvend verbeteren. Vanaf het begin in 1997 tot op de dag van vandaag is nanoe™ uitgegroeid tot een baanbrekende innovatie, die de lucht die mensen inademen transformeert naar een schoner en aangenamer binnenklimaat.

De reis van nanoe™
In 2003, na zes jaar toegewijd onderzoek, introduceerde Panasonic nanoe™, een baanbrekende technologie die is ontworpen om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren. Het concept was eenvoudig maar baanbrekend: maak gebruik van de kracht van nanotechnologie op waterbasis om superefficiënte ionen te creëren die de lucht zuiveren door irriterende deeltjes zoals geuren, allergenen en bacteriën te elimineren. Deze toewijding aan innovatie en welzijn leidde in 2003 tot 's werelds eerste met nanoe™ uitgeruste luchtreiniger.

Hydroxylradicalen
Panasonic onthulde in 2016 nanoe™ X, een meer geavanceerde en krachtige versie van nanoe™. In 2023 volgde de nanoe™ X Mark 3-generator, die geïntegreerd is in veel van de Panasonic verwarmings- en koelproducten. Deze derde generatie produceert hydroxylradicalen (OH-radicalen), de eigen reinigingsmiddelen van de natuur, die verontreinigende stoffen binnenshuis effectief bestrijden. Het houdt oppervlakken, meubels en het hele binnenklimaat schoon, waardoor een aangenamere ruimte voor iedereen ontstaat.

Veelzijdige toepassingen
In 2022 ging Panasonic met nanoe™ een stap verder met de lancering van air-e, de eerste stand-alone, aan het plafond gemonteerde nanoe™ X-generator. Met een laag stroomverbruik is air-e perfect voor verschillende omgevingen waar de kwaliteit van de binnenlucht een prioriteit is, waaronder hotels, scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, kantoren, restaurants en woningen.

Maak kennis met nanoe™ X Mark 3
De nanoe™ X Mark 3-generator, de nieuwste ontwikkeling van Panasonic, is nu een belangrijk kenmerk van veel van hun airconditioningproducten. Met de grootste hoeveelheid OH-radicalen in de geschiedenis van nanoe™ - maar liefst 48 biljoen per seconde, 100 keer meer dan de originele technologie - is de nanoe™ X Mark 3 het reinigingsmiddel van de natuur voor binnenruimtes. Deze verbeterde prestaties remt de groei van verontreinigende stoffen aanzienlijk, wat zorgt voor een gezonder en comfortabeler binnenklimaat.

Ontdek het verschil dat nanoe™ kan maken op de Panasonic website en vier 20 jaar schonere lucht met Panasonic!

Dit artikel is 16 mei 2024 geplaatst door: Panasonic Heating & Cooling Solutions