Duurzaam Verwarmd 2023: je had erbij geweest moeten zijn

21.03.2023 Nicolien van Loon

Duurzaam Verwarmd 2023: je had erbij geweest moeten zijn

De sfeer op een vakbeurs als Duurzaam Verwarmd is maar moeilijk te vangen in foto's. Je had erbij geweest moeten zijn, want deze vijfde jubileumeditie was er eentje om over naar huis te schrijven. Waarschijnlijk was je er ook bij, dan zijn onderstaande foto's om lekker na te genieten. En als je er niet bij geweest was, nou, gelukkig maar dat er foto's zijn, dan krijg je het toch nog een beetje mee. (Volgend jaar gewoon komen, natuurlijk)


Niet alleen het Warmte365-seminarplein werd druk bezocht, ook de masterclass Duurzame Warmtetechnieken kon rekenen op een volle zaal.


Duurzaam Verwarmd zou Duurzaam Verwarmd niet zijn als er niet talloze innovaties te bewonderen zouden zijn. Van de Heat Home tot aan al het moois dat bij exposanten te bewonderen was, de toekomst van HVAC was volop te proeven.


Ook voor sportiviteit was ruimte. Sommige bezoekers waanden zich eventjes Max Verstappen. Of de ballenraper op Wimbledon.


De Best Innovation Award ging naar Viessman voor hun Vitocal 250 / 252 - A. Hoera, dat - alle andere awards en en het vijfjarig bestaan van Duurzaam Verwarmd en het tienjarig bestaan van Solar Solutions -moet gevierd worden!